tomaszek Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 ty w swoim mozesz miec nawet zasysacz pierdowja mowilem o vtx 1300 ze ma gaznika vtx 1800 to wiadomo ze ma wtryskNa pierdach musi mieć niesamowite pociągnięcie :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vpower Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 ty w swoim mozesz miec nawet zasysacz pierdowja mowilem o vtx 1300 ze ma gaznika vtx 1800 to wiadomo ze ma wtrysk Widzę, że się urażona duma odezwała... Coż można i tak, a akurat w swoim mam wszystko co mi potrzeba...Trochę tym swoim jednym zdaniem na temat wtrysku nie nadążyłeś za dyskusją ale to szczegół ale jeśli Cię moja żartobliwa uwaga zabolała to sorry.Pozdrawiam. Cytuj AWO Sport -> AWO Sport -> Kawasaki Vulcan 800 -> Honda VT1100 Shadow C3 -> Yamaha Road Star Silverado 1,7 -> HD Road King Custom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 nie to ja przepraszam, zachowalem sie nie adekwatnie ale to dlatego ze nie czytalem postow wyzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabsei Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 nakreciliscie mnie na tego 1800 i znalazlem jeszcze cos takiego: http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M281946 tylko co totym razem jest PowerCommander, jak juz pisalem jestem zielony jak owoce kiwi (tak Haniu, to te z ktorych sie robi paste do butow;)) :notworthy: moze ktos zna tego sprzeta bo wybrac sie w zachodniopomorskie z wawki to juz kawal drogi dla poczatkujacego Aniola Piekiel :( blizej mam do tego: http://motoallegro.pl/item134739571_honda_vtx_1800.html i bede go w weekend ogladal, a cena jakby sie chlopaki umowili, a podobno zmowy cenowe sa zabronione :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 jak dla mnie wszystko co ma areograf musialo byc rozpieprzone / porysowane / wgniecione itd wiec sie prz ygladnij dokladnie bo jak dla mnie to paskudna ta vtx 1800 podoba mi sie wersja retro jedynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszek Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 jak dla mnie wszystko co ma areograf musialo byc rozpieprzone / porysowane / wgniecione itd wiec sie prz ygladnij dokladnie bo jak dla mnie to paskudna ta vtx 1800 podoba mi sie wersja retro jedynieZgadzam się z tobą ,może akurat nie w tym że są porysowane i wgniecione ale psują wygląd motoru .To tak jak z kobietą która przesadzi z makijażem a daje to odwrotny skutek.Wolnoć Tomku w swoim domku. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 Do dyskusji o przeszłości sprzętów z areografem nie wracam, bo już kiedyś wyraziłem swoje zdanie. Ogladałem wiele cruiserów ozdabianych i wiekszość uznałem za oszpecone. Jak ładna kobieta z tatuażem od partacza. Dwa mnie urzekły - Triumph Rockett i Wild Star w płomieniach (były na allegro). Te były z gustem, a płomienie w czerni/czerwieni. tak, to było to. p.s. chyba spamujemy w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 http://www.starmotorcycles.com/star/feedba...=770&gid=3&pg=1Polecam miłośnikom Wild/Road Stara. Ten sprzęt moze być jeszcze piękniejszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabsei Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 a jak to jest z tym malowaniem :icon_razz: tak wogole, bo nie mysle o aerografie,ktory tez mnie nie przekonujeja generalnie wymarzylem sobie czarne moto, a najlepiej czarne matowe ;) i z firmowych DUZTCH CRIUSEROW (aby nawiazac do tematu;)) to tylko Nightrod Special ma to malowanie (chyba ze o czyms nie wiem), ale jak widac probowalem i nie dokonca mnie przekonal, nie ta pozycja, czeba by zmieniac kiere, a wtedy pewnie stracilby linie :icon_twisted: czy ktos naprawde profesjonalnie maluje?, szczegolnie w wawce i jaki jest to rzad wielkosci??, bo wydawaloby sie ze wiele do malowania to tu nie ma,ale ja sie tam nie znam :D ale narobilem bledow w DUZYCH CRUISERACH ;) ale pisze szybko bo blueconnect mi caly czas zrywa polaczenie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszek Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 Ciekawe w poniedziałek mają jechać po mojego motora ,ciekawe czy będzie w końcu. :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi