BORSUKLES Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 Po przerwie zimowo - wiosennje odpaliłem na nowo rumaka 2t.Zapalił za 1 kopem - i.......ja sie ucieszyłem gdyby nie krzyk dziewczyny.Borsuk kutas* moje nowe spodnie.....Były białe do czasu.....aż nie zapaliłem. Z rury pod ciśnieniem zaczała wylatywac "olejobenzyna" - tak jak w zraszaczu ręcznym do kwiatkow..... Za cholere nie mam pojęcia co się mogło stać - bo wszystko jest na właściwym miejscu. Zapewne to jakiś błachy powod, ale jakos specjalnie Pan Bóg dał dar i umiejętnośco do jazdy niśli mechaniki...... z pozdrowieniami BORSUK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SizeeR Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 podejzewam uszczelniacz walu od strony sprzegla... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 Po przerwie zimowo - wiosennje odpaliłem na nowo rumaka 2t.rozgrzej maszyne, zrob rundke, mozliwe, ze do wydechu za duzo poszlo przy odpalaniu po dluzszym postoju. co to za sprzet?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi