Tom Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 q**wa ale glupoty pisza na tym forum gazety :banghead: Chetnie by nas specjalnie wybili.. Nawet jesli rozpedzili sie i babka w aucie ich nie zauwazyla to i tak nie maja prawa tak pisac: LUDZIE ! ! ! zginął człowiek! jak możecie takie bzury pisac??!! nie macie pojecia o jezdzie na motocyklu a takie madrzenie sie swiadczy tylko o waszej prostocie!!! odpoczywaj...motocyklista z krwi i kosci! Kolejna swieczka zgasla :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 Wczoraj miałem doła. Głupie myśli zaczęły chodzić po głowie, tak sobie myślałem, że może kupić sobie inny typ motocykla. Sam już nie wiem ... Od dzisiaj mam postanowienie. KONIEC Z SZYBKĄ JAZDĄ PO WARSZAWIE. To ta prędkość zabija. Wierzę, że w gdyby motocyklista jechał wolno to by wychamował i nie doszłoby do tego wypadku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 Occult nie łam się... Tamten sezon też miał wielkie żniwo ale jezdzimy dalej i 3mamy się w kupie... VFRka to super fura i nie oddawaj jej zeby przesiasc sie na choppera. Trzeba po prostu zawsze myslec za wszystkich a co za tym idzie zwolnic i miec oczy wkoło głowy ale przeciez my już to mamy wbudowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R1-Girl Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 To ta prędkość zabija.Bzdura.Nie prędkości zabijają' date=' tylko głupota i brawura. [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 Głupota i brawura = prędkosc - czyż nie :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BULLSON FOREVER Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 nie kłóćcie sie tylko wyciagnijcie wnioski z tej tragedii. jutro wyjezdzam w trase po Polsce południowej. na pewno nie bede odkrecał za duzo...do zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 A kto tu się kłóci :?: ja tylko stwierdzam fakt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 PGR, Czopera nie kupię nigdy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 To był tylko przykład wolniejszego motocykla (*zmuszającego do wolniejszej jazdy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciechnowak Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 Głupota i brawura = prędkosc - czyż nie :?: NIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 W terenie zabudowanym (czyt. centrum warszawy) TAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciechnowak Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 pgr nie rob z siebie dovota, czasem mozna bardziej odkrecic niz przepisy pozwalaja, tylko trzeba wiedziec kiedy i gdzie. Zreszta nieraz sam tak robiles :banghead::P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 Pewnie że robiłem, jeśli wiem kiedy i gdzie ale na pewno nie jest to ruchliwa ulica dużego i zatłoczonego miasta, jeżdżąc po centrum Wrocławia nie odkręcam (jedynie spod świateł żeby wysunąc się przed puszki 8) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nika Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 Głupota i brawura = prędkosc - czyż nie :?:głupota i brawura =dzwonprędkość+rozsądek=niezła zabawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 Nika znowu wracamy do punktu wyjscia prędkosc w miescie na pewno nie sumuje sie z rozsądkiem, mamy tu tego najlepszy, choc bardzo przykry przykład... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi