Green-kesy Opublikowano 27 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 Ja robię w środę. Nie wiem jak ze slalomem, ale ósemka jest prawie na pewno (chyba, że coś zmienili od zeszłego roku, kiedy kolega zdawał) Tylko wydaje mi się, że wymiary mniejsze niż na A ;)Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 27 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 Taaa serio nie ma oo to by było zaje..fajnie ale napewno nie ma Pozdrawiam Sandra bojąca się własnie 8 Sandra, zamiast telepać sie przed egzaminem lepiej jedz na placyk i cwicz !! przyda sie nie tylko na egzaminie ;) puki nie mozesz jezdzic po ulicach to pocwicz też hamowania żeby pozniej nie było paniki w groznej sytuacji na drodze :) jak to opanujesz to zostaje jeszcze schodzenie na kolano :mrgreen: :P pees. POWODZENIA ;) Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 27 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 Taaa serio nie ma oo to by było zaje..fajnie ale napewno nie ma Pozdrawiam Sandra bojąca się własnie 8 Sandra, zamiast telepać sie przed egzaminem lepiej jedz na placyk i cwicz !! przyda sie nie tylko na egzaminie ;) puki nie mozesz jezdzic po ulicach to pocwicz też hamowania żeby pozniej nie było paniki w groznej sytuacji na drodze :) jak to opanujesz to zostaje jeszcze schodzenie na kolano :mrgreen: :P pees. POWODZENIA ;) I po tym już smiało możesz pocinac wszedzie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zierek Opublikowano 27 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 U mnie była jazda po bieżni :-) - jedno kółko (400m) i ósemka - kilka przejazdów. Egzaminator - nauczyciel W-F - i tak się nie patrzył :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sandrasf Opublikowano 27 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 Taaa serio nie ma oo to by było zaje..fajnie ale napewno nie ma Pozdrawiam Sandra bojąca się własnie 8 Sandra, zamiast telepać sie przed egzaminem lepiej jedz na placyk i cwicz !! przyda sie nie tylko na egzaminie ;) puki nie mozesz jezdzic po ulicach to pocwicz też hamowania żeby pozniej nie było paniki w groznej sytuacji na drodze :) jak to opanujesz to zostaje jeszcze schodzenie na kolano :mrgreen: :P pees. POWODZENIA ;) Oj ćwicze ćwicze :P:P i już sie nie telepie trudno nie zdam to sprobuje jesio raz a wazniejsze są tablice bo bez karty to śmigać łatwiej niż bez tablic :twisted: :twisted: PozdrawiamSandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zierek Opublikowano 27 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 Oj ćwicze ćwicze ;):P i już sie nie telepie trudno nie zdam to sprobuje jesio raz a wazniejsze są tablice bo bez karty to śmigać łatwiej niż bez tablic :twisted: :twisted: PozdrawiamSandra Spoko. Napewno zdasz. Jak umiesz jeździć i znasz teorię to zdasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riksza Opublikowano 28 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2005 tak patrzylem na tą osemke gdzie bede zdawal egzamin to nie widze tego za dobrze ( o ile bede musial ja przejechac). osemke z kat A przejade bez problemu ale z mniejsza moge miec klopot :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sandrasf Opublikowano 29 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2005 Riksza no ja też słabo to widzę :? no ale nie przejmuj sie nie zdasz (a zdasz napewno ;) ) to zawsze może sprobować jesio raz 8) - tak się pocieszam :D PozdrawiamSandra ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riksza Opublikowano 29 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2005 ee dzisiaj sobie jezdzilem na takiej malutkiej osemce ze wogole juz nie czuje strachu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Green-kesy Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 No to ja juz jestem po i mam kartę!Nie było tak ciężko... z 67 osób nie zdały dwie :lol: . W tym mój kolega, który wcześniej ćwiczył na skuterze, a zdawał na mojej TS-ie :lol: A jak Wam poszło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi