bili Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 Wie ktoś może jakie są wymiary ósemki?? Potrzebuje tych informacji ponieważ chcę się poduczyc na mojej jawce. Wiem ze to chyba troche idiotyczny pomysl ale...warto spróbowac ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karzeł Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 słupki są oddalone od siebie o 6 metrów ( przynajmniej tak jest na A) a do lini masz 1,5m. Jesli sie myle to poprawcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 Naucz się nawracać jawką przy maksymalnym skręceniu kierownicy (do oporu) w dwie strony i żądna ósemka Ci niezagrozi ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bili Opublikowano 24 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 Dzięki chłopaki. Obydwie rady się przydadzą :banghead: Popróbuje, może zdam za pierwszym razem!!! Tylko..... tam mają automaty a jawka to nie automat :? Ale jakoś bedzie. Podro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karzeł Opublikowano 25 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2005 na automatach to jeszcze łatwiej bo nie musisz operować tak czule gazem i sprzęgłem i bardziej sie skupiasz na jeździe :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riksza Opublikowano 25 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2005 Ja w poniedziałek bede zdawał na karte i teraz sobie pocwicze osemki bo nigdy nie wiadomo co odbije naszemu (mojemu i karłowi ) nauczycielowi od techniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sandrasf Opublikowano 25 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2005 Ha ja tez zdaje w poniedziałek 8) powodzenia życze :banghead: Ja mam automata i już ćwiczyłam no ale wiadomo ćwiczenie czyni mistrza wiec trzeba jesio ćwiczyć :D Też mam nadzieję że zdam za 1razem :? PozdrawiamSandra :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riksza Opublikowano 25 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2005 Ja zdaje simsonem albo jakims skuterem. wolalbym simsonem bo raczej mam go opanowanego. ale pojezzde sobie w ten weekend. powodzenia rowniez ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karzeł Opublikowano 25 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2005 no to sandra powodzenia! mackowi to juz składałem :( ale i tak moge powtórzyc. bedzie dobrze, zobaczysz sandra jaka to uciecha zdać na karte :D tylko pamietajcie: bez szaleństw i bez brawury :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sitars Opublikowano 26 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2005 Witam.Na karte motorowerową to 8 nie ma ;) Jak wam ktoś każe robić to jakiś nadgorliwy ;) Pozdrawiam i powodzenia. Cytuj SQ7NSQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sandrasf Opublikowano 26 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2005 Witam.Na karte motorowerową to 8 nie ma ;) Jak wam ktoś każe robić to jakiś nadgorliwy ;) Pozdrawiam i powodzenia. Taaa serio nie ma :?: :roll: oo to by było zaje..fajnie :twisted: ale napewno nie ma :?: 8) PozdrawiamSandra :P bojąca się własnie 8 :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sitars Opublikowano 26 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2005 Brat żony zdawał tydzień temu i żadnych 8 nie było tylko slalom ;) Może ktoś z forumowiczów miał inne doświadczenia z tego egzaminu? Pewnie zależy też od tego gdzie zdajesz. Będzie dobrze, ja stawiam na to, że żadnych 8 nie będziesz musiała robić (a już na pewno 5x) ;) Pozdrawiam Cytuj SQ7NSQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karzeł Opublikowano 26 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2005 ja na swoim egzaminie miałem tylko jazde po miasteczku ruchu drogowego, bez żadnych slalomów, osemek, a mój kolega miał egzamin na placu i miał osemke, takze zalezy od miejsca zdawania i od tego kto tam Cie ocenia itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomason2 Opublikowano 27 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 Ja jak zdawałem była ósemka. :mrgreen: Cytuj Honda CBR F4 99 http://www.cbrf4.blogspot.com - moja przygoda z motocyklem Honda CBR F4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Cz. Opublikowano 27 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 U mnie głównym punktem praktyki była ósemka. :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi