dekawu Opublikowano 22 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2005 Witam wszystkich! Właśnie się zarejestrowałem żebym mógł wystartować funkcję "szukaj", w temacie jak w temacie, bo tak na ślepo to cosik mało tego znalazłem. Jeśliby ktoś zechciał coś na temat tematu dorzucić, to oprócz browca będzie miał moją dozgonną wdzięczność. Opinie klubowiczów z MG są do przewidzenia, dobrze by było kogoś hm... niezależnego posłuchać.No to na teraz tyle, udaję się na poszukiwania. Pozdrawiam dekawu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 moj kolega się fascynuje tym sprzętem - ale go narazie niestać. Mówi że ona tak pięknie brzmi.Czytałem opinie w prasie polskiej i wszystkie były na tak- same pozytywy. Mało popularna maszyna muszę przyznać. Mnie osobiście się bardzo podoba choć widziałem tylko raz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi