Nitomen Opublikowano 21 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2005 witam mam pytanie w manualu doczytalem sie ze standardowo zawieszenie w kawie powino wynosic 0 atmosfery jaki jest max dopuszczalny tego nie podali ale z tego co sie orientuje ok 0.8 -1 atmosfery obecnie jest napompowane ale nie wiem ile nie mam czym sprawdzic :roll: a na jedynym w okolicy CPN z kompresorem zegar jest tak dobity ze ciezko cos z niego odczytac a jak nawet to i tak pokazuje dziwne wartosci z tym ze ja w wiekszosci jezdze po asfalcie z urozmaiceniem szutrowymi i lesnymi drogami z predkoscia ok 40 km/h zostawic tak jak jest czy zrobic na 0 atmosfer duza jest roznica w pracy przed i po napompowaniu zawiechy :?: pozdro Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 21 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2005 Jedna rada nie używaj kompresora do pompowania zawiechy, tago powietrza w amorku jest naprawdę mało i ciśnienie rośnie momętalnie.Jak wystrzelą ci uszczelniacze to będziesz miał kapcia a nie zawiechę.Najlepsza jast pompka ręczna z zegarem pomiarowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 22 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2005 no mozna zakupic taki cisnieniomierz do kol, bodajze jak olej ORLENa kupisz do dostajesz nawet elektroniczny, a jak chcesz tylko cisnieniomierz to ja wiem... na stacjach szukaj, drogie to raczej nie jest, albo skocz do wulkanizacji tam maja cisnieniomierze i ci zmierza, tylko powiedz zeby ostroznie to robili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietrek:) Opublikowano 22 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2005 Najlepiej pompować reczną pompką do amortyzatorów rowerowych. Jest tam bardzo dokładna skala i można napompowac dokładnie tyle ile chcesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 taka pompka to zadkosc chyba bo jeszcze takiej nie widzialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi