TUREK Opublikowano 20 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2005 http://niusy.onet.pl/niusy.html?t=watek&gr...kle&tid=7855967 pees. uważajcie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domieniek Opublikowano 21 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2005 Kiepsko się ten sezon zaczyna, tyle wypadków... :P Trzeba uważać :!: Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rysiek Opublikowano 21 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2005 zadzwonil kolega i przekazal mi ze w ostatnich dniach mial miejsce wypadek na obwodnicy Radzymina.. gosc na scigu wbil sie w autobus... wiecej mowic nie trzeba.. ponoc mial miejsce pozar i doszlo de ewakuacji ludzi z busa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 22 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2005 qurcze, jak chłopaki nie uważają, odkręcić kazdy umie - pomyśleć już nie... :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 22 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2005 odkręcić kazdy umie - pomyśleć już nie... jakos mi to znane jest.... :twisted: W Obornikach bodajze 2 scigi na raz zawinely w osobowke.... - takich historii niestety jest mnustwo ! fajne chaselko doczytalem w tym podanym przez TURKA linku, a mianowicie: "moze w koncu sie niektorzy opanuja i pomysla ze NIESMIERTELNOSC wlacza sie tylko w grach komputerowych" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.Y.B.A Opublikowano 27 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 Jezdzimy z kolegami na naszych zlomkach ;) ja na mz 251, kolega na jawie czystapiendziesiatce, a drugi na wr 125 i rozne triki wyczyniamy w miare naszych moziwosci(i naszych sprzetow). I tylko ja w tym roku ostalem bez zadnej gleby. Jeden przyswirowal za ardzo na kole i caly zadupek sie wyrwal, drugi probowal szurac nogami podczas jazdy( nie wiem jak to sie nazywa) wszystko bylo ok gdy w pewnej chwili nogi zlapaly przyczepnosc :? Jawa wbila sie komus w plo lagi sie pokrzywily i jeszcze jakis gosc nas gonil i mowil zeby mu plot prostowac :mrgreen: Ale wszyscy zadowoleni ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R1-Girl Opublikowano 27 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 No cóż, trzeba być ostrożnym... :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi