DrDredd Opublikowano 20 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2005 potrzebuje takiej oto informacji. zlamalem klamke od hamulca i musze wiedziec jak bylo przed bo zdaje sie nie mam wszystkich czesci. mam nowa klamke ale brakuje mi kawalka chyba ktory laczy ja z pompka-czpieniem przy zbiorniczku hamulcowym. czy ktos moglby mi powiedziec ktora czesc odpowiada za przeniesienie sily nacisku klamki na tloczek przy zbiorniczku hamulcowym. mam nadzieje ze wyrazilem sie dostatecznie jasno jesli nie to sprostuje wszelkie watpliwosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrDredd Opublikowano 22 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2005 dzieki za pomoc. po 80 wyswietleniach mialem nadzieje ze ktos napisze. juz zaczepilem GS-owca na drodze i sam zobaczylem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomcio Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 a wlasnie mialem isc do garazu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Embrion Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 Właśnie zobaczylem twoj post.... Jak nadal chcesz to moge zejść do garażu i wysłać ci fote. Jakby co to wal na maila lub gg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrDredd Opublikowano 24 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 dzieki juz wiem ktorej to czesci nie mam tyle ze nie wiem skad ja wziac poza autoryzowanym serwisem-dilerem. bo jak znow bede czekac 2tygodnie na czesc to sie chyba potne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 Suzuki obiecuje, że załatwiają części w 48 godzin. ja zamawiałem coś ostatnio i się sprawdziło, tak więc działaj :-). Pozdro, pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi