Aster Opublikowano 21 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2005 SR 50 to jeden z niewielu skuterow, jakie mi sie podobaja. Aczkolwiek wolalbym tzw enduro - zawsze to bardziej motocykl przypomina - no ale to wszystko kwestia gustu. Z tym, ze jakbym mial 2000 na Simsona to naprawde bym sie zastanawial nad jakas Japonia. Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
parabolic Opublikowano 21 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2005 JA BYM BRAŁ NA TWOIM MIEJSCU SKUTERA NP APRILIE SR 50 Z 1997 R ALE WYBÓR NAZLEŻY DO CIEBIE :P ;) ;) ;) ;) :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomason2 Opublikowano 21 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2005 Ja osobiście wolałbym enduro. W simsonie skuterku nie podoba mi sie sposób w jaki sie zmienia biegi i siedzi. Chodz ma plusy... dzieki niemu mam karte motorowerową bo na nim zdawałem :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Honda CBR F4 99 http://www.cbrf4.blogspot.com - moja przygoda z motocyklem Honda CBR F4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 21 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2005 Ja jestem za enduro. Ale nie takim jak simson, bez urazy do posiadaczy tych sprzętów. Jeśli masz 2000zł to szukaj jakiegoś Japońca :P .Pozdrawiam, Mr.Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi