S?AWO-CBR Opublikowano 11 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2005 poniedziałek wtorek będzie moja CBR F4 rocznik 2000 a skad?moze juz ja ogladalem? dzis jezdzilem troche f4 i przy moim wzroscie 188 jest ok ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolek Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 poniedziałek wtorek będzie moja CBR F4 rocznik 2000 a skad?moze juz ja ogladalem? z Krakowa w biało-nebiesko-czerwonym malowaniu i czarną szybą :D może ktoś wie coś na temat tego motocykla :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S?AWO-CBR Opublikowano 14 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2005 z Krakowa w biało-nebiesko-czerwonym malowaniu i czarną szybą może ktoś wie coś na temat tego motocykla tak kojarze ale facet z tego co pamietam chcial dosc duzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirus55 Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 no to i ja wrzucę swoje 3 grosze :-)mam 185 cm i też jeżdże cbr f4, moto jest wygodne i nie odczuwam zadnego dyskomfortu wynikającego, z przykurczonych nóg czy ramion :-)Mój kumpel, który ma chyba coś koło 195 cm po przejażdżce moim moto stierdził tak samo - żadnych przeciwskazań. Jeśli nadal szukasz i jeszcze nie kupiłeś to wal do mnie na priv. Jak szukałem dla siebie sprzęta, to rozważałem jedną f4 z 99r. pierwszy właściciel, pełna dokumentacja, moto zadbane. Jednak wpłynęło mi trochę więcej gotówki i wybrałem f4i, ale tamto moto godne polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S?AWO-CBR Opublikowano 21 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 WITAM MOTO KUPIONE!! SIEDZI SIE NAPRAWDE SPOKO A JEZDZI JESZCZE LEPIEJPIRUS55 POSLALEM CI PRIV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 Witam,wy tutaj chłopcy biadolicie że macie po 188 i nie wiecie czy moto będzie dobre, a ja mam pytanie z innej beczki czy można obniżyc motocykl sportowy żeby np. taka mała kobitka jak ja (164 cm) mogła spokojnie na nim śmigać :twisted: Ostatnio przysiadłam się do cbr-ki 900 kolegi i spokojnie do ziemi dostawałam, ale jednak obniżenie o parę cm byłoby o niebo wygodniejsze dla mojej skromnej osóbki 8) Czy jest to możliwe?? pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Performer Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 Ja mam 171cm wzrostu i moja f-3 98 leży mi idealnie , wszystko na swoim miejscu, pełna integracja z motocyklem i dwie pełne stopy na ziemi. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi