Fat Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 to w koncu jakie oponki polecacie najbardziej... Pilot' date=' diablo, road attack, czy moze jeszcze inne?[/quote']sprawdz np. takie: Dunlop D207/D208Bridgestone BT 56/57Bridgestone BT020 (no i generalnie nowsze Battlaxy)Michelin Pilot Sport/Road i pewnie jeszcze pare innych. Do gsx-f'a raczej nie powinno byc problemow z rozmiarowka - uderz do Artura z Srody to ci pewnie cos doradzi jeszcze. Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 Polecam Pirelli Dragon Evo na mokrym zachowuja sie lepiej niz Bridgestone BT 020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 uderz do Artura z Srodycosik wiecej ? samo artur nic mi nie mowi ! czym jezdzi (albo czym sie zajmuje) chyba' date=' ze chodzi o kolesia co ma X-a i jest ""dobrze zbudowany"...Polecam Pirelli Dragon Evo na mokrym zachowuja sie lepiej niz Bridgestone BT 020a jak na suchym ? (np. moja obecna Macadam na suchym jest dosc slizga...) ja slyszalem opinie, ze Piloty sa najlepsze - ale jak widac dla kazdego cosik innego ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 cosik wiecej ? samo artur nic mi nie mowi ! czym jezdzi (albo czym sie zajmuje) chyba' date=' ze chodzi o kolesia co ma X-a i jest ""dobrze zbudowany"...[/quote']no Artur, Gumis znaczy sie :-) Zajmuje sie handlem oponami, mieszka na Kasprowicza bodajze. A mial, a moze nadal ma, X-11 i faktycznie jest "dobrze zbudowany" Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 Gumisno to starczylo :lol: wiadomo - musze sie do niego wybrac ! a X-11 ma nadal... p.s. na twojej stronie nie dzialaja mi linki do filmikow na The End odrestaurowania - da rade cosik z tym zrobic ? ile twoje cudo ma konikow ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 p.s. na twojej stronie nie dzialaja mi linki do filmikow na The End odrestaurowania - da rade cosik z tym zrobic ?juz dziala ile twoje cudo ma konikow ?teoretycznie 91KM Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 teoretycznie - czyli praktycznie wiecej uzyskales ? podoba mi sie twoje moto... pracy duzo w to wlozyles (sianka rowniez, ale jaki efekt... ;) ) stronka twoja teraz to juz w ogole mi nie chce odpalic... ;( kiknij czy czasem cosik jeszcze nie tak z nia nie jest ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 Nie jest powiedziane, ze opony miekkie 'na paznokiec' zjada sie szybciej!! Moim zdaniem Twoje Yoshi 208 teoretycznie powinny byc bardziej miekkie niz Conti. Od dawna jezdze na Dunlopach i twierdze, ze so naprawde dobre. Mialem 207, 207RR teraz jezdze na 208GP- wiem torowe, zle itp,itd ale nie marudze bo trzeba bylo je zjechac. Jezdzilem po naprawde duzej ulewie i gdy po szybszej jezdzie sie rozgrzaly to zaczely parowac- efekt jak na horrorach. Kleja sie do asfaltu jak butapren i tak samo do piachu ale daje rade. Teraz zamierzam kupic 208RR, podobno rewelacja. Piloty Power sa za drogie. Jakos nie rzucily mnie na kolana Piloty Sport i inne z poprzecznymi rowkami- mam subiektywne doznania, ze tyl mi nie trzyma na wodzie, , tak czuje. Karaluchy pod poduchy,dobrej nocy. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoshi Opublikowano 24 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 tak jak wspomniałam - w temacie opon motocyklowych nie jestem jakoś szczególnie obeznana, jednak z całą stanowczością stwierdzić mogę, ze Road Attack jest bardziej miękki niż D208 :roll: (mam porównanie, bo z tyłu siedzi jeszcze D208) Conti ma już przelatane prawie 2000 km i w zasadzie nie widać śladów zuzycia! 8O jak się uprzeć to na jej środkowej części doszukac sie jeszcze mozna wypukłości po "cyckach" ;) co potwierdza teorię Jacka, ze miękkie wcale nie musi się szybciej zjechać ;) wczoraj właśnie zamówiłam drugą do kompletu ;) zobaczymy czy tak samo dobrze będzie się sprawował Road Attack z tyłu ;) Cytuj FOTO PIT-LANE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 No i dobrze. Najwazniejsze jest jak sie komu i na czym jezdzi! Szerokiej drogi ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 juz dziala teraz tak :banghead: wlasnie ciagne filmiki... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 26 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2005 Do gsx-f'a raczej nie powinno byc problemow z rozmiarowka - uderz do Artura z Srody to ci pewnie cos doradzi jeszcze.a wlasnie, ze niezbyt jest wybor w rozmiarach 140 ! w 150 juz lepiej, ale nadal kiepsko ! od 160 zaczyna sie wybor (z wyzszych i najwyzszych polek !) bylem u Gumisia i...Bridgestone BT020 (no i generalnie nowsze Battlaxy) wlasnie taka biore (troszenke stara bo z 2000r. ale za to bierznik noweczka !!!) a na przod biore na probe do winkli Avona 120, ale jest profil "grzyb" i wychodzi jak 110 ! zobacze jak sie na takiej smyka (po deszczu i na sychym) i jak bedzie cosik nie tak to zmienie przod rowniez na BT do kompletu ! p.s. twoje filmiki sciagnalem, ale mam problem z ich otwarciem ! tzn mam wszystkie kodeki jakie sa potrzebne (nigdy nie mialem problemow z zadnym filmem) a jak wlaczam twojego to mi wyskakuje "zamikniety"/ "Generator klas ClassFactory nie moze dostarczyc zadanej klasy" kurcze chyba nie obakam tych filmikow ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi