svitak Opublikowano 17 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2005 Witam Zrobiłem własnie szlif w swojej jawie i mam takie pytanie.Jaką mieszanke lac (stosunek olej/benzyna) ewentualnie moze cos innego niz mixol ?? jest sens?? Ile kilosów musze jezdzic spokojnie ?? Dzieki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profaner Opublikowano 19 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2005 wszystko jest w ksiazce obslugi jak znajde w necie to podesle dane! na forum temat tez byl wiele razy poruszany! mieszanka to chyba 1:30 (glowy nie dam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madrider Opublikowano 19 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2005 1:30, jak nie masz za duzo kasy to miksol, a jak masz $ to lej cos troszke lepszego, i pojezdz spokojniej tak z 500km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 19 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2005 ja mam nieco inny, sprawdzony przeze mnie i innych sposob na docieranie. ogolne docieranie trwa przez jakies 500 km, jednakze ja proponuje przejechac spokojnie jakies 200 km, poczym wyciskac z niego moze nie na masa, ale bardzo duzo przez jakies 50 km i pozostale jakies 250 spokojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 19 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2005 lej orlena czerownego osztuje 11zł a o niebo lepszy od mixola ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
belzebub Opublikowano 19 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2005 co do docierania to dobrze koledzy mowia ze jakies 500 km zrobic w miare spokojnie.oczywiscie pod pojeciem spokojnie nie chodzi o mulenie motocykla. mozna mu przyciskac ale na bardzo krotkich odcinkach ( wyprzedzanie ).oczywiscie staraj sie unikac dodatkowych obciazen ( pasazer ). choc znam przypadki w ktorych MZ ETZ byla docierana przez 20 km :lol: :lol: kumpel nie wytrzymal i juz zaczal stawiac na kolo.O dziwo do tej pory nie ma problemow z silnikiem ale to jedynym co mozna wytlumaczyc to to iz ma wiecej szczescia niz rozumu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madrider Opublikowano 20 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2005 wszystko to rzecz wzgledna , jakbym docieral krosa przez 500km to by wyszlo ze 1/4 czasu eksploatacji zajelo docieranie, a zazwyczaj tak bywa ze nawet 1 jazde to ciezko docierac bo zaczyna sie doginac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosue Opublikowano 20 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2005 Witam Zrobiłem własnie szlif w swojej jawie i mam takie pytanie.Jaką mieszanke lac (stosunek olej/benzyna) ewentualnie moze cos innego niz mixol ?? jest sens?? Ile kilosów musze jezdzic spokojnie ?? Dzieki i pozdrawiam Moim zdaniem: Nie ma sensu lać co innego niż mixol. Nie wiem jak jest w Javie, ale do ETZ leje się taki sam stosunek jak po dotarciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svitak Opublikowano 22 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2005 Dzieki za wszystkie rady. Narazie zrobiłem 100 km przy dosc spokojnej i plynnej jezdzie. Niestety mam i tak dalej z nia maly problem ale zaloze nowy temat i opisze przypadek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi