svitak Opublikowano 17 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2005 Witam Zrobiłem własnie szlif w swojej jawie i mam takie pytanie.Jaką mieszanke lac (stosunek olej/benzyna) ewentualnie moze cos innego niz mixol ?? jest sens?? Ile kilosów musze jezdzic spokojnie ?? Dzieki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniaczek Opublikowano 17 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2005 Ja po wymianie pierscieni i usunieciu nagarow zaczalem jezdzic na Orlen 2T semisyntetic najpierw przez 500 km jezdzilem 1:30 i spokojnie poten juz 1:40 i bez ograniczen.Mam nadzieje ze wymieniles pierscienie na oryginalne nie polskie, bo polskie po 1500 powiedzialy mi papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skubi Opublikowano 17 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2005 Orlen 2T semisyntetic Ja tak samo :) taki czerwono-różowy olej za 11 zł u mnie.Z docieraniem podobnie, choć po przekroczeniu 500 km stopniowo zwiększałem prędkości na poszczególnych biegach i tak aż do 1 000 km, potem to już :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi