biały18 Opublikowano 20 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2005 hehe chodzi o Pawła i poodbno poszukujesz takiej jak moja niebieskiej:P tylko ze ja za 15 to nie oddam:P pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojti Opublikowano 20 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2005 hehe chodzi o Pawła i poodbno poszukujesz takiej jak moja niebieskiej:P tylko ze ja za 15 to nie oddam:P pzdr Owszem poszukuję i paradoksalnie za 15 nie chcę kupić :P wolę dorzucić parę groszy i zanabyć naprawdę pewny i dobry sprzęt.. Skoro już się zgadaliśmy to pisz co masz do zaoferowania.. 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 20 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2005 [quote="Wojtiwieści szybko się rozchodzą widzę.. :P .. tak to ja... powiedz tylko czy muślisz o kawie z Wrześni od Pabla czy z Rawicza??o, a mozesz podzielic sie spostrzezeniami? Bo tez zauwazylem obserwujac Allegro, ze wlasnie te dwie dziewiatki byly podejrzanie tanie, i tak sie zastanawiam dlaczego :-) Pisz na priv jesli nie chcesz sie dzielic na publiku. Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi