Skubi Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 Gdzie dokładnie w Trestnie ten tor powstaje? W którym miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruszon Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 Nie wiem czy koło lotniska też, ale w Trestnie przy wylocie na Oławę, m.in. kumpel Koniu robi taki tor, że mucha nie siada!!! :) Gdzie dokładnie w Trestnie ten tor powstaje? W którym miejscu?Hehe... Ja obeznany w tym temacie więc odpowiem:)Tor znajduję za Opatowicami( z centrum jedzie sie ulicą Na Grobli). Ogólnie tor jest wyczesany w kosmos. Robi go mój kumpel, który jezdzi na EXC450. Składka wynosi 100zł dla tych którzy by chcieli się tam często zjawiać(koszty budowy). Cały tor składa się z 3 duuuużych hopek mnóstwa zakrętów gdzie na każdych będzie banda oraz w planach jest budowa tzw. "tarki". Ja mam do tego toru bardzo blisko....(15min rowerem, jak wiadomo motorem jeszcze szybciej...:banghead: ) . PS. JEŚLI CHCECIE TO MOŻEMY SIĘ SPOTKAĆ GDZIEŚ NIEDALEKO OPATOWIC ew. BISKUPINA I RAZEM WYBRAĆ SIĘ NA TEN TOR!!! W poniedziałek kupuje nowego sprzęta(DR350) :crossy: . Tak więc jak coś to prosze o odp. :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skubi Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 To nie za bardzo mi odpowiedziałeś, bo Trestno wiem, gdzie jest. W końcu moje rejony. Ale w samym Trestnie jak znaleźć ten tor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruszon Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 To nie za bardzo mi odpowiedziałeś, bo Trestno wiem, gdzie jest. W końcu moje rejony. Ale w samym Trestnie jak znaleźć ten tor?http://img179.imageshack.us/img179/8259/tlv0.png Tor jest zaznaczony czarną kropką. Najlepsza droga na ten tor jest zaznaczona strzałkami. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruszon Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Dobra Panowie:) Kiedy coś śmigamy???? Pisać propozycje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruszon Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 Dobra to jeszcze raz ja:)Byłem dziś na poligonie na Sołtysowicach. Kurcze jakie tam są tereny. Super sprawa. gdzie niegdzie można się nieźle utopić w kałużach:)W sobote znów jedziemy na poligon. Jest ktoś chętny?? P I S A Ć ! ! ! ! ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skubi Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 Widzę, że wreszcie się przekonaliście do poligonu, kruszon :biggrin: XXI Mercedes Truck Rally13 - 14 PAŹDZIERNIKA 2006 http://www.wrobel.mercedes-benz.pl/mbl/start.jsp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruszon Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 Widzę, że wreszcie się przekonaliście do poligonu, kruszon :biggrin: XXI Mercedes Truck Rally13 - 14 PAŹDZIERNIKA 2006 http://www.wrobel.mercedes-benz.pl/mbl/start.jspHehe... tak się składa, że startuje w tym rajdzie razem z Fik554 :bigrazz: i kilkoma innymi kumplami. Będzie jazda! ! ! :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir_tomek Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 Odkopuje temat, ponieważ chcę zapytać czy ma ktoś z forumowiczów jakieś Endurko na zachodzie Wrocławia. W mojej okolicy nikt nie ma i jakoś nudno samemu śmigać. Dokładniej chodzi o okolicę od Żernik do Leśnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michur Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 hello. michur - moto swiezynka - srodmiescie - drz 400s... jak tylko jest mozliwosc to pociskam. Wiec jak ktos ma ochote to mozna kolektywnie pocisnac. /peace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ittmk Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 Cze..Odgrzałeś temat a we wrocku coś na razie cisza...Ja pomykam ale tylko szutry, lasy, pola - nigdy raczej asfalt...Mozę teraz zbierze się jakaś paczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michur Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 odgrzalem...i widzisz od razu cos sie zadzialo. Ja tez unikam czarnego...tylko dojazdy. Mozna by sie bylo ustawic na jakas "wycieczke" w fajne miejsce. A wiadomo samemu to lipa pelna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ittmk Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 (edytowane) Ano samemu lipa...Ja teraz wyjeżdżam w lubuskie lasy i tam już mam moto - śmigam tam po bezdrożach wokół jezior, i wrócę dopiero za ok. 5 tygodni.. To jest koło Pszczewa, lasy, jeziora, szutry - to co najbardziej lubię... Planuje wycieczkę tygodniową pod koniec sierpnia lub początek września na zasadzie: moto, śpiwór, daleko asfalt, ognisko, spanie pod drzewem, trasa na gps, wszędzie robale a woda tylko naturalna - pisałem o tym w innym poście... Będę szukał chętnych na taką traskę ale na jakiś cięższych maszynach (ty masz taką), 2 ludzi jest już chętnych - zobaczymy czy to wyjdzie..Żadnego extreme tylko przeloty z biwaku na biwak a spanie i jedzenie w miejscach gdzie się stanie , na dziko...Wiem, że to jest fajne bo konno tak jeździłem i na pewno konno jest trudniej...(bo bydle zawsze stajni szuka..( :) ) Odezwę się w sierpniu na forum, bo tam gdzie teraz jadę nie mam netu...Może będą chętni.. Edytowane 16 Czerwca 2008 przez ittmk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michur Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 (edytowane) ...zapisz mnie na liste... :D dokladnie o takie endurzenie mi chodzi...ja na takiej zasadzie zchodzilem alpy,pireneje,tatry ....mapka,plecak,kuchenka i jechana...fajna sprawa! Edytowane 16 Czerwca 2008 przez michur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ittmk Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 no to jest już nas 3...z terminem nie wiem jeszcze...ale tak jak pisałem poprzednio...zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi