Greedo Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 To od upadku sie wgięło ( nie polamało) a korek sie połamał. Moge zalozyc na to nowy korek i dolac plynu hamulcowego? Da sie to wyprostowac? Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
belzebub Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 skoro toto jest plastik wiec proponuje zalac gorącym plynem hamulcowym aby plastik zlapal wieksza elastycznosc i byl mniej podatny na pekniecia. lekko odgiąc a pozostale nierownosci powinny zniknac podczas nakrecania nowej nakretki. ja tak to widze ale biorac pod uwage to jak bardzo sie lubimy to nie wiem czy skorzystasz z mojej rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 A nie lepiej wymienic ten plastikowy element pompy ? kosztuje pewnie nie wiecej jak 10 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson13 Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 jesli aluminium sie nie powyginalo to kup plastik, wyprostowac go raczej nie wyprostujesz, a aluminium jesli jest krzywe to nawet sie nie baw w prostowanie bo pewnie i tak speka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 16 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 Zgiety jest tylko plastik. Mysle ze wystarczy to scisnac kombinerkami zeby sie wyprostowalo. Zaraz pojde to sprawdze bo mam juz czesci Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 ten plastik sie wykreca i jest bardzo plastyczny. sadze, ze po prostu wyskoczyl czesciowo z gwintu. wykrec go i wklej go potem na poxipol i bedzie gites. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi