błażejreda16 Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 Witam!!!!!muj problem jest nastepujacy!wczoraj ostawiłem gaznik w mojej mz es/2 trpik jezdziła super!skaczyło mi sie paliwo i odsawiłem ją do gazarzu!dzis wlałem beznyne a tu odpali i zaraz zdechnie!zmieniałem swiece!młoteczek niebył napalony!iglica jest tak jak wczoraj!chociasz też prubowałem ją przezstawiać!niewiem niemam pomysłów! jechała a dzis niejezdzi!niewiem niemam pomysłów co by jej mogło dolegaz dlatego prosze o pomoc :lol: z góry dzieki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 skonczylo sie paliwo i gaznik zaciagnal syfy z dna zbiornika. wg mnie gaznik do czyszczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
błażejreda16 Opublikowano 15 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 zle sie doczytałeś mam wszystko wyczyszczone!to jest gaznik zaprzeproszeniem do dupy! :cry: już od samego początku były z nim problemy!!! musze wpasowac jakiś gaznik od ninego moto widziałem na allegro gaznik do mojego motoru od wsk 175!muj moto to mz 250/2 tropikniewiesz(cie)czy od mz etz niebedzie pasował?bo są przawie identyczne! z góry dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harnaś Opublikowano 17 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2005 Nie zakładaj gażnika od wsk-i bo to szajs jest kup lepiej od mz oryginalny i będziesz miał święty spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 19 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2005 niewiesz(cie)czy od mz etz niebedzie pasował?bo są przawie identyczneo ile pamietam tak, ale 100% pewnosci nie mam. kiedys do Kicera tropa wstawialismy chyba gaznik od etz. sprawdze jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
błażejreda16 Opublikowano 19 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2005 witam!!!no ja słyszałem ze trzeba tylko dysze zmienic to to wszystko!!!niewiem ale dzieki za pod ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harnaś Opublikowano 19 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2005 Gażnik pasuje napewno od MZ TS 250 i jest jeśżcze dostępny w sklepach. Taki będzie najlepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi