Memorex210 Opublikowano 15 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 Ale hm-a raczej nie znajde do kupienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 Wg. mnie derbi wyglada jak zabawka a nie enduro, ale to tylko moje zdanieNie tylko Twoje, chociaż derbik to na poczatek całkiem przyjazny motocykl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 Ale hm-a raczej nie znajde do kupienia.HM CRE 50 2002' HM CRE 50 2002r MOTOCYKL po TUNINGU, PRZYGOTOWANY DO RAJDÓW ENDURO!! ZAREJESTROWANY, ZADBANY!! W OPONACH MUSY, DODATKOWO DRUGI SILNK(PO TUNINGU)ORAZ CALA MASA CZESCI!!!KOLOR CZRNO-CZERWONY. CENA DO UZGODNIENIA!TEL.602354552 EMAIL:[email protected] Strzalek juz przesylal tresc ogloszenia. Ciekawe ile chce, bo oferta super. Jak Ci sie cos sypnie to masz duzo czesci zamiennych i drugi silnik. Aha i o przebiciu detki nie ma mowy bo jest na musach ;) . Zadzwon i popytaj dokladnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
parabolic Opublikowano 21 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2005 APRILIA RX 50 OCZYWIŚCIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 22 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2005 Senda mi sie wogule nie podoba.....Albo Rx albo Hm Cre bo to najlepsze z podanych. Aprilka napewno troszkę bardziej trwała ale zarazem słabsza. Radzę ci szybko napisz do kolesia od hm-a bo z racji ze nie tak łatwo je spotkać już wiele osób się zgłaszało :> Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi