PatriX Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 Wczoraj będą na torze w Łaszczynie chłopaki mówili że będą śmigać w niedziele o 12 więc się dzisiaj wybrałem swoją DT :) Byłem punktualnie o 12 ale jeszcze nikogo nie było ... Więc pośmigałem troche mojaDT po dwóch hopach ;) Całkiem fajnie :twisted: Qmple zjawili się dopiero przed 13 :/ Przyjechało dwóch gości jeden na YAMAHA YZ 250F a drugi na YAMAHA YZ 125 ... Zrobili dwa początkowe okrążenia i postanowili troche obkroić hopke łopatąbo źle się lądowało. Gdy skończyli qmpel co miał YZ 125 zatrzymał się na hopce poneważ dymiło się spod kolanka :) Co się okazał padł oring jak i u Hormona wczoraj. Wydaje mi się że ten tor jest za piaszczysty na te maszyny :/ Jest poprostu za miękki ... Co o tym sądzicie? A na koniec mi moto padł bo świeca poszła i mnie qmpel sqterkiem odcholował... W domciu zmiana świecy i wszystko gra ;) A wy co porabialiście? Maszyny się grzały? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 A na koniec mi moto padł bo świeca poszła i mnie qmpel sqterkiem odcholował... Nie wiem czy rozbierałeś boczki w Dt ale u mnie 2 sztukach był koło akumulatora taki mały zestawik narzędzi i swieca. Także moze to masz a jak nie to polecam sobie wozić chociaż swiece i klucz 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatriX Opublikowano 15 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 Heh no mam tam schowek ;) A szczerze to o nim zapomniałem :twisted: Dzięki za przypomnienie 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 u mnie się grzały bo mnie koledzy (duuuzo starsi;) ) zaprosili na takie festyn do łaszkowa jakiś i było nas tam 7 chyba i smiglismy na takim małym torze i takiego kolesia co już długo dość jeździ na RM 250 w miare młodym już objeżdżałem (a on smigał tak normalnie jak umie ;) )więc było ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 To gratulacje Zielorz zriobiles jakeis fotki ?? Ja wczoraj w prawei extremalnych warynkach smigalem ale bylo warto ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 tak się spieszyłem żeby zdąrzyć że zapomniałem aparatu :( :? :) :| :cry: :oops: bo miałem tam jakies 35 km w jedna strone :) ale w sobote bedą napewno jakies fotki o ile dziadek nauczy sie pstykac :( ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacho 15 Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 U mnie stał w garażu :) ale bylem na zawodach w Lubaniu ponad 150 zawodników całkiem fajnie ale nie dla wszystkich bo chyba 4 zaodników ucierpiało dwóch połamał ręce jeden noge a czwarty chyba zwichnoł obojczyk nie było to za wesołe :? ale dobra organizacja zawodów staneła na wysokości zadania i wszysko dobrze sie skoniczyło :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi