Gość Fabio Opublikowano 24 Lipca 2002 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2002 Witka...tak się chciałem zorientować...czy u was też posiadacze Wirówekmocowanie pod prawe lusterko ma gwint lewoskrętny?!?!?...problem w tym ze nie mogę dobrać lusterek bo wszystkie które mi się podobają mają gwint prawoskrętny (prawe lustro i lewe)...kufra może coś mieszane miałem bo sam już nie wiem...poprzednie sprzęty miały oba gwinty prawoskrętne...o co kufra chodzi?...czy to taka sztuczka Yamahy?...pomocy!!! Fabio und Wirówka 750 siakaś lewa? ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 26 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2003 Hmm możliwe że miałeś już coś kopane z gwintami. Ja kupiłem w zeszłym miesiacu XV-ke,(sprowadzona była z Włoch) mam gwint prawoskretny w obu lusterkach. Mam pytanie do ciebie jeśli masz jakis katalog lub jakies przekroje silnika to był bym wdzieczny jak bys sie ze mna skontaktował [email protected] . Chetnie podziele sie z toba moimi informacjami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 26 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2003 Czesc! We wszystkich spotkanych przeemnie Yamahach prawe lusterko ma gwint lewy, jak ktos w podobnym modelu ma prawy to bylo przegwintowane. A spotkalem takie Yamahy:XS 400, XS 750, XV 750, XV125, XV 1100 , FAZER 750, YV 650Radian, RD 250. Pozdrawiam.Janek.P.S. W katalogach Luisa zawsze podaja oddielnie lusterka do Yamach :prawe i Lewe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kigam Opublikowano 28 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2003 potwierdzam z doswiadczenia ze yamahym maja z tymi gwintami lekko namieszane dodam jeszcze ze w mojej Su sprowadzonej z Kanady gwint ma inny skok czasami sa z tym problemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi