Skocz do zawartości

Spotkanie fanów D U C A T I

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

luz maila dostałem.dzięki.

mam nadzieję że wszystko co planuje mi wypali.

ja narazie mam jakiś 3 tygodniowy poślizg bo części wczoraj otrzymałem do łapki a mialy byc 3 tyg temu!

teraz to trzeba poskładac.

a poźniej docierać. :banghead:

Bedzie milo napewno, i pierwszy raz w w naszym kraju! Do tej pory nie bylo tak bardzo OGOLNEGO/OTWARTEGO spotkania uzytkownikow Ducati! To, ze jestesmy pierwszym klubikiem zobowiazuje do czegos przeciez... :lol: Akces zlozylo ok dwudziestu paru uzytkownikow z cale Polski, nie liczac pasazerek (ow...) :lol: Sa tez ludzie, z ktorymi mailuje, przyjada a nie znam ich osobiscie i odbieram ich jak starych znajomych. Czesc ludzi juz wplacilo forse, bywalem na imprezach w Osrodku- jest przednie i domowo! Jakie miesko z grilla robia...poezja i do tego w normalnych cenach wszystko jest. Szykujemy okolicznosciowe koszulki z naszego Meeting'u. Bedzie milo a napewno 'klimatycznie'. Moi przyjaciele z Berlina nie przyjada...- ale to jest specyficzna nacja. Czekamy natomiast za odpowiedzia od zaprzyjaznionego DOG-u z Brna. Przyjedzcie Dukatowcy- nie zapraszam dlatego, ze cos moj Klub na tym zarobi (np. z wylacznie naszych skladek sa koszulki!) lub ja osobiscie, ale ja zyje TYM KLIMATEM i na imprezie beda wylacznie osoby nadajace na tych samych falach co ja (my ;-]). Piszcie na maila- najpewniej.Pzdr, Jacol Frencci. Forza Ducatisti!

[ Dopisane: 21-06-2005, 23:45 ]

teraz to trzeba poskładac.  

a poźniej docierać.

...wiec przyjedziesz 80km/h na impreze? :lol:

• 3 tygodnie później...

wczoraj odebrałem moje maleństwo.

jak narazie wszystko jest git poza tym że jestem całkowicie spłukany i nawet za bardzo nie mam na paliwo.... nie mówiąc o wyjeździe.

przykro mi że mnie tam nie będzie, ale niestety siły wyższe k*rwa mają tu przewagę.

pzdr dla zapaleńców