Carlos_ Opublikowano 3 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2005 mam pytanie jest ktos z rc36 w okolocach gniezno,wrzesnia,poznań??chcialbym podjechac swoja i porownac swoja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 3 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2005 A ja ma do sprzedania zajefajne kaski :D Będzie skasowany :D [ Dopisane: Środa Lipiec 06, 2005 10:24 am ]Szukam gratów do VFR 750F 90-93 model. W szczególności zależy mi na deklu od kosza sprzęgłowego raz oryginalnych ciężarkach na kierownicy. W razie czego daje znać na PW lub gg [ Dopisane: Niedziela Lipiec 10, 2005 12:21 am ]Owiewkę odebrałem. Nie ma to jak oryginalna, nowa powłoka w czarnej perle :notworthy: Owiewka nie kosztowała aż tak drogo bo 462 PLN. Za to im wyżej tym drożej ponieważ kolejna owiewka czyli tam gdzie jest napis VFR kosztuje 1500 PLN a na wysokości lampy 2100 :? Na początku przyszłego tygodnia odbieram oryginalne naklejki, a pod koniec mam nadzieję, że odbiorę wszystkoe elementy po malowaniu. Tak, tak VFR będze miała świeżutki lakier na wszystkich elementach. A teraz wygląda o tak :notworthy: http://www.bikepics.com/pictures/388958/ :D [ Dopisane: Piątek Lipiec 15, 2005 3:01 pm ]Dzisiaj odebrałem naklejeczki. Oryginalne :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi