Embrion Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 Popieram Aguś w 100%. Mój ma 40 tyś i chodzi jak marzenie w przeciwieństwie do niektorych "mało jeżdżonych co staly 6 lat w garażu" co mają 20-30tyś. Nie wiem czy zuważyliście ale wszystkie motocykla sprzedawane w Polsce mają 21-27 tyś przejechanych. Nawet największe trupy. Dziwne nie..... :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Embrion Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=52396206 Tą GS-kę oglądalem (kumpel chcial kupić) i jest naprawde zadbana, godna polecenia, gość mówił że serwisowana i ma na to rachunki i książkę serwisową (nie widziałem ich, ale nie wyglądal na krętacza). Ja ją oglądalem tylko dlatego że była blisko, ale kumpel szuka czegoś do 5500zł, wiec i tak jej nie chcial brać. Fakt że 6500zł to troche dużo, ale wyglądała fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZimnY Opublikowano 25 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2005 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M51688 ja dzis jade obejzec ta zobaczymu co i jak wrazeniami napewno sie podziele ale dopiero po 23 bo umowiłem sie na 20 :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Embrion Opublikowano 25 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2005 Ze zdjęć za dużo nie wynika, a cena trochę wysoka, jak na ten przebieg i rocznik.Ale jak nie masz daleko to zawsze można zobaczyć..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZimnY Opublikowano 25 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2005 NO I BACH :D:D:D:D mam juz swojego upragnionego GSa :banghead: teraz ciekawe jak bedzie sie sprawował przejechałem nim dopiero 40km ale jest narazie ok :( pozdro dla wszystkich GS maniakow :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 26 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2005 ZimnY kupiłeś tego z tej aukcji powyżej co jeździłeś oglądać ? Gratulejszyns :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZimnY Opublikowano 26 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2005 Dokładnie kupiłem tego z tej aukcji opuscili tam troszke ale to nie było od chandlaza tylko brac motocyklowa wiec na mine sie chyba nie naciołem zreszta okaze sie :banghead: moto jak narazie super odrazu jak wstałem dzis to zabrałem sie do dopieszczania Suzi :D pewnie dzis jakaś wycieczke sie zaliczy :( pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 26 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2005 Bardzo ładny egzemplarz ;) Życzę jak najbardziej udanego sezonu na nowym rumaku 8) Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZimnY Opublikowano 26 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2005 mam taki mały mankament w moim GSe nie pokazuje mi predkosci prprostu linka jest zerwana ale przy zakupie powiedziano mi o tym ze ju zzakładali 3 linke i sie zrywała co moze byc tego przyczyna moze ktos wie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZimnY Opublikowano 27 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 jeszcze takie pytanie w ktorej pozycji kranik jest zamkniety ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZimnY Opublikowano 27 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 HA HA HA widze wujek cietej riposty ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 27 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 HA HA HA widze wujek cietej riposty ;)Riposta pierwsza klasa :P a kranik trzymaj w pozycji ON, lub jak kto woli RES Paliwo w kosmos nie wyleci ;) Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gollert64 Opublikowano 29 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2005 jeszcze takie pytanie w ktorej pozycji kranik jest zamkniety ?? Kranik nie posiada pozyzji zamknietyty,jest : rezerwa,otwarty i przelot(napelnianie komorypaliwowej np: po naprawie czy czyszczeniu gaznika). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZimnY Opublikowano 30 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2005 Nom GS jest sa i pierwsze problemy :]Chodzi mi o to ze zaciski na przedniej tarczy sa tak blisko niej ze to cały czas ostro trze a czasem nawet cos stuka mi w kole jak jade taki nie przyjemny dzwiek sie wydobywa a wogule mam bardzo mały skok klamki przedniego hamulca :/ wiec co mam zrobic da sie jakos poluzowac klocki zeby były dalej od tarczy cze trzeba wymienica cały układ wraz z tarcza itd. ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIMI Opublikowano 30 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2005 a może masz krzywą tarcze :?: ściągnij zacisk, przesmaruj tłoczki i wciśnij je załóż zacisk i klocki i sprawdz... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi