kris02 Opublikowano 11 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2005 Witam. :D W dniach 21 i 22 maja odbędzie sie w Poznaniu Moto Bazar, już drugi w tym roku. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek... Opublikowano 11 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2005 witka,.Jak ktoś był w marcu to proszę o info jak było .Nie wiem czy jechać bo byłem w ubiegłym roku i powiem że frekfencja była cieniutka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 11 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2005 W marcu było na pewno więcej osób niż w grudniu. Było troche sprzętów i części oczywiście, ale teraz myśle że będzie tego wiecej. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admirał Opublikowano 11 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2005 witam w marcu było powiedziałbym nieźle, ale w zeszłym roku we wrześniu było o wiele więcej osób, na co liczę i teraz ze względu na sezon i, miejmy nadzieję sprzyjającą pogodę. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karzeł Opublikowano 11 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2005 ja raczej bede, jakos musze tam dotrzeć i wiem ze reszta ekipy z piły tez ma zamiar tam sie wybrać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 12 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2005 ogólnie to jakoś mnie ten bazar nie przekonuje no ale jak tak blisko no to trudno się nie zjawić oczywiście o ile czas mi pozwoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 17 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2005 To chopaki kto jedzie? ja będe z kumplem i Micza125 będzie można by się skiknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 17 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2005 kiedy bedzie nastepny ?? narazie kasy nie mam ale musze jakis stroj na moto kupic z goretexu p.s a co to za gielda moto w Bydgoszczy byl tam ktos organizowana w soboty co 2 tygodnie od 9 do 13 mozna kupic jakies ciuszki na moto ? Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatriX Opublikowano 17 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2005 Ja teżchyba na niego skikne ... :) Taki moto bazar to fajna sprawa zawsze się coś można dowiedzieći pogadać z ciekawymi ludźmi :(:D Ja też nie mam kasy zbytnio ... Ale zawsze można sięporozglądać za sprzętem i częściami :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 17 Maja 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2005 L3ft i ja będziemy na 100% bo mamy swoje stoisko. Nr 78. Na lewo od wejścia, tuż przy bieżni.Poznacie po www.motonaklejki.pl oraz www.hrg.plMoja Duka też powinna gdzieś tam stać.Do zobaczenia!!pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 17 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2005 nic tylko powiedzieć do zobaczenia :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 18 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 A jak wszyscy się spotkamy. Jeszcze 3 dni ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 Dominik co będziecie oferowali na swoim stoisku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi