IG?A Opublikowano 10 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 Witatam -poszukuje rozmiaru (symboli) łożysk tylnego koła oraz zabieraka żebatki w mojej CBR SC 28 1995 rok.. I czy możeliwe jest zużycie łozysk do tego stopnia iż luz zaczyna być wyczuwalny przy szarpaniu koła reką?-Ile kosztują orginalne (bądż zamienniki) linki gazu ?Dziki z góry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ketchupvfr Opublikowano 10 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 specem nie jestem ale, wygląda na normalne łożysko http://www.bike-parts.fr/pieces-promo-695-...0FIREBLADE.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG?A Opublikowano 11 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2005 hehe.. to teraz jeszcze tłumacz języka francuzkiego by mi sie przydał... ale znalazłem tam coś.. 6404UU ale to chyba duże łozysko? Najlepiej jak by piotrek zabrał głos.. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 11 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2005 Łożyska piast koła tylnego NSK6204UU 2 sztZabierak łańcucha ma NSK62/22 1 sztMażna założyć inne ale muszą być w wysokiwj klasie dokładności ale w wersji 2RS czyli obustronnie uszczelniane. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG?A Opublikowano 11 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2005 :D dzieki.. ale naszczescie rozebrałem i okazało sie że ktoś wczesniej miał problem ze składaniem i coś żle złożył.. łożyska w 100% dobre.. złożyłem i hula... wiedziałem że hondy sie nie psują ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi