wally Opublikowano 20 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2005 Sory ze odkopie troche temat ,ale nie chcem zakładac nowego :!: chodzi mi o gs 500 czy mozna zamatowac taka owiewke jak na fotkach nizej chodzi mi o całą zabódowe :P ___________________________________________________________Przyhamuj trochę z wrzucaniem fot w postach. Poczytaj regulamin forum § 13 !!!Post był edytowany przez: Administrator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wally Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 pomoze ktos czy nie :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agghia Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 pomoze ktos czy nie :banghead: No dooooobra :D Dziś mam dzień mądrzenia się na temat GSów :mrgreen: No więc... Jak widać na powyższych fotach (jak również i w moim podpisie' date=' gdzie Ed Manetka dosiada mojej osobistej dryndy :mrgreen: ) DA SIĘ zamontować taką owiewkę. No i na tym koniec dobrych wiadomości... Polecam lekturę tego wątku :( ...ale radzę usiąść przed kliknięciem na link, który tam podałam... :roll: Pozdrawiam Aguś :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wally Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 hehe to mnie oswieciłes :banghead: dzieki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi