viperPL Opublikowano 9 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2005 Hi! Szukam danych regulacyjnych/sercisowych ... lub tez calej servisówki. ps. duzo w tym moto roboty zeby dostać się do świec ? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diabeł Opublikowano 10 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 witam widze ze jednak thundercata bedziesz bral ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 10 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 Jesli znajde za kase ktora posiadam zadbany, z oryginalnym lakierem,przebiegiem motocykl ktory bedzie wygladal na normalnie uzytkowany to kupuje Thundercata. Mam nadzieje ze nic nie stanie mi na przeszkodzie w drodze po Thundercata, ba nawet takiej mysli nie dopuszczam do siebie zebym musial brac to co jest .. w dobrym stanie np jakas CBR F2/F3 czy bandit czy np jajko. Ja Poprostu chce w dpobrym stanie Thundercata :lol: EDIT: fakt, ten moj post nie pasuje w ten dzial :D ale nie moglem sie powstrzymac przed odpowiedzia na zadane py :oops: tanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 Jak już zakupisz moto, to daj znać na PW, prześlę Ci podstawowe informacje z Autodaty (luzy zaworowe, ustawienia gaźników, pojemności oleju, podstawowe momenty dokręcania itp.) Pozdro, Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi