Darek... Opublikowano 8 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2005 witam .Czy ktoś wymieniał sprzęgło w intruderze 750? Dotej pory wymieniałem tylko w komarkach i moto z PRL i nie wiem jak teraz będzie bo sprzęgło jest sterowane hydraulicznie i czy do ściągnięcia wymagane są jakieś nietypowe klucze.Jak coś wiecie to prosze o info.DZIĘKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 8 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2005 Pisałem o wymianie sprzęgła w Świecei Motocykli, numer 04 lub 03 2005, więc całkiem niedawno. Pozdro, Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek... Opublikowano 10 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 witam.W jednym z Bydgoskich serwisów wołają za wymiane plus materiał 300zeta i myślę że to niewielka kasa ,więc sie chyba nie będe paprał.Chyba warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 10 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 Powiedz tylko kolesiom, że chcesz nowe sprężyny - warto zrobić to za jadnym zamachem, cena sprężyn to około 40 zł za komplet. Pozdro, Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi