DrDredd Opublikowano 16 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 alez mi rodzina swinstwo zrobila.. wszyscy wyjezdzaja i bede musial z psem siedziec.. shit.. jakos to musze pogodzic.. najwyzej nie posiedze tyle ile bym chical.wrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agrzegorek Opublikowano 17 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2005 Oj,oj,oj widze, ze sie kicha robi. Kurcze burza mozgow, dawac pomysly... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 17 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2005 ... kurcze jest jak jest nie ma miejsc nad SULEJOWSKIM jeziorem w tej miejscowości ale może w innej dookoła zalewu pełno tego typu miejsc :) to raz!! a dwa : to kolejne miejsce: MAZURY tam znów jest pełno jezior jedno obok drugiego i nad którymś napewno gdziescos sie znajdzie -aale na ten temat musi się wypowiedziec reszta uzytkowników a tymczasem ja popatrze -mam wakacje wkoncu to podzwonie, popytam w innych miejscach nad w/w zalewem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agrzegorek Opublikowano 17 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2005 http://wczasy.ta.pl/owsosenka.htmlhttp://wczasy.ta.pl/osirartorowek.html w tym pierwszym bylem, srodek lasu do drogi asfalt jakies 400m. rzeczka i miejsce na ognisko w sam raz na mini spotkanie. Full nature( las, puszcza), ale i do sklepu dalego. Mi sie podobalo choc luxusow nie bylo. Moze podjade tam w weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrDredd Opublikowano 17 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2005 a moze tu? http://wczasy.ta.pl/osirvictoria.htmldzwonilem, miejsca sa. trzebaby sie jutro zreflektowac tak czy tak.. domki 3-4 osobowe, 20zl za osobe.dwa pokoje z kibelkiem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 17 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2005 noi git - i bierem ta oferte nie ma na co czekac nie ma co sie zastanawiać mysle ze oferta jest ATKARCYJNA a jak reszta wypowidac sie "dziady" :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 17 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2005 Witam,ja jestem za... możecie rezerwować dla mnie miejsce z soboty na niedzielę 8) .Kto jeszcze?? pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marciolis Opublikowano 17 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2005 Wszystko fajnie, ale teraz mam prawdziwą burzę mózgów........mam nadzieje, ze to tylko ten zlot przedwstępny, w celu ustalenia szczegółów zlotu w lipcu :oops: Nie dam rady - bardzo żałuję...pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 17 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2005 Astarte, DrDredd, ja oczywiście :lol: no a co z resztą :) KURCZE NIECH Bedzie nas z 10 osób wtedy to bedzie miało sens :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 17 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2005 Mi miejsce generalnie jest obojętne. Chwilowo mam kłopoty z załatwieniem wolnego, ale coś wykombinuję. Muszę znaleźć chętnego na swoje miejsce i będzie git. Jutro dam znać ostatecznie. Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 17 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2005 Witam,no i co wykrusza się ekipa jak przyszło co do czego :) czy mam nadzieję, że mi się tylko zdaje. Jak co to i tak w tamte okolice jadę w tym terminie do koleżanki w Bełchatowie. swiruradom ma rację chociaz 10 osób i mozna o czyms rozmawiac, 10 pewnych osób. :? pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrMax Opublikowano 17 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2005 swir dzieki za PW ale jak juz pisalem przed koncem semestru nie da rady... nie ma takiej sily, a tymbardziej ze mieszkam 600 km od krakowa gdzie studiuje i zeby wpasc na weekendowy zlocik musialbym jechac 11h w pociagu, przesiadac sie na moto... potem jak na kazdym zlocie :) odpadlbym szybko i nieprzytomny po podrozy wrocilbym do Kraka... nie to zebym narzekal :( w wakacje spoko... wtedy mozecie na mnie liczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcineoux Opublikowano 17 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2005 Troche się pomieszało niestety, powiem tak: chciałbym przyjechać, ale nie wiem czy nie będę musiał iść do roboty. Nie zapisuję się na żadną listę. Jak przyjadę to będę. W moim przypadku może się okazać czy przyjadę nawet dzień przed. Najwyżej się kimnę na powietrzu:))). I taki mam niesmak jak cholera. W naszym kraju to jest tak, że jak coś chcesz to musisz sobie żyły wyprówać:).A może wszędzie tak jest? Dobra wracam do nauki na dzisiejsze zaliczenie z prawa gospodarczego... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agrzegorek Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 Przybede, ale powiedzcie jaki koszt wyliczacie. To teraz sobie nie pojezdze bo zatankowalem do pelna, a w kieszeni pusto i trzeba trzymac benzyne na zlocik. Pozdro. Marcineoux:) prawo gospodarcze...hm...kiedy to bylo, koncesje i te sprawy.brrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 Astarte, DrDredd, ja oczywiście, Boniek (osób dwie - jak mówił ) i agrzegorek - hmm to jest nas 6 osób ;) jak napisał DrDredd - osobodoba 20 zeta :P + wyżywienie we własnym zakresie ;) aaa ja jeszcze PW puszczałem do: Agghia - to raczej pewny zawodnik ale poczekajmy na jej odzew, Marianka oraz do blankaP ... zobaczymy co z nimi ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi