zbyhu Opublikowano 9 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2005 Czolem! Srodek, to tak okolice Rybnika chyba nie :)?Jak zwykle - jesli kasa bedzie, to i ja sie pisze ;). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 9 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2005 Czolem!Srodek' date=' to tak okolice Rybnika chyba nie ;)?[/quote']Chyba jakiejś czarnej dziury ;):PJeśli impreza będzie w promieniu powiedzmy 300 km to wjadę :) Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 9 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2005 to ja proponuje centralnie środek polski tj. patrzac na mape i wyliczając wyszedł mi ŚRODEK POLSKI w okolicy LUBIENIA KUJAWSKIEGO w okolicy WŁOCŁAWKA, KUTNA, KOŁA :) co wy na to ?? noi termin LIPIEC -SIERPIEN - do tego czasu moze uda mi sie uporać z chumorami mojej malutkiej ;) tylko że ten LIPIEC-SIERPIEŃ to wakacje i cześć znas wybedzie nad morze czy jeszcze gdzie indziej np. jak nieoficjlne źródła mnie poinformowały użytkownik POOH nie wpadnie bo leci nad morze - ma nas w "dupie" woli wygrzewac sie na słońcu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 9 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2005 to ja proponuje centralnie środek polski tj. patrzac na mape i wyliczając wyszedł mi ŚRODEK POLSKI w okolicy LUBIENIA KUJAWSKIEGO w okolicy WŁOCŁAWKA, KUTNA, KOŁA :) co wy na to ?? Akurat to są moje rejony. Na północ, północny-zachód od Koła, Konina jest full fajnych jezior gdzie można się zjechać i zrobić fajną imprezę. Jeśli ktoś ma jakieś inne propozycje to niech podaje. Coś się wybierze ;) Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marciolis Opublikowano 9 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2005 Z chęcią przyjadę w okolic eKutna czy Konina, tym bardziej jeśli są fajne jeziorka............tak atraska byłaby niezła. Co do terminu, bezpiecznie byłoby np. poczatek lipca, chyab jednak więcej ludzi wyjeżdża w sierpniu i po połowie lipca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 9 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2005 HMM A MOZE BY TAK ZMIENIC NA PÓŁNOC może do pani POOH pojedziemy nad morze :) BONIEK nie możesz miec za blisko to niesprawiedliwe ;) :o do KONINA masz 46 km +/- 10 - coś trzeba wymyślec ;) dobra a teraz na poważnie jeżeli juz została rzucona propozycja SRODEK to niech tak zostanie - gdzie by nie pojechac jedni bedą mieli bliżej, drudzy dalej. DOBRZE BONIEK gadasz jeziora sa - już ojciec mi wyłożył temat gdzie jakie ryby biorą nad ktore trzeba sie udac - nawet nie zdążylem mu powiedziec ze to ma byc spotkanie motocyklistów a nie zawody wędkarskie :( :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tubapl Opublikowano 9 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2005 jade!:)...mam nadzieje ze z slaska ktos ze mna popedzi ;) 8O ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrDredd Opublikowano 9 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2005 fajne domki sa w Belchatowie pod Lodzia.. naprawde niezle i niedrogie.. nie wiem jak wyglada sprawa w tzw. "wysokim sezonie". kolega dal mi namiar na domki w Ślesinie kolo Konina- domki w osrodku Gwarek czy cos w podobie.. :) jeszcze mialem gdzies namiar ale musze dobrze poszukac.. fajnie ze tyle osob jest chetnych.. jesli chodzi o termin to ja tez wolalbym w lipcu bosesyja ciezka mnie czeka i czasu moze nie byc.. takze lipiec.. szczegoly- pewnie sie ankietke zrobi i bedzie wszystko czarno na bialym ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blankaP Opublikowano 10 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 Ale cyemu ciagle ten srodek? Nie ma taryfy ulgowej dla żółtodziobów? Będę musiała zasuwać kilkaset kilometrów nad to wasze jeziorko :roll: A znam ładne miejsce, gdzie jest i jeziorko(zalew) i góry...a to, że mam tam jakieś 15km, to już tylko szczegół :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agrzegorek Opublikowano 10 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 ja si dolaczam -kurka nie mam polskich literek!!Pozdro dla wszystkich GSowcow z Sochaczewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrMax Opublikowano 10 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 kazdy by chcial blisko... a przeciez o to chodzi zeby jechac jak najdalej :-) to najlepsze w zlotach ze trzeba na nie jechac :D oczywiscie tu wychodzi problem kasy na paliwo, wiec srodek Polski to najlepsze rozwiazanie bo wszyscy beda mieli tak samo daleko... chyba ze ustalimy liste osob, gdzie kto mieszka i wybierzemy jakies lepsze miejsce... ja sie moge podpisac... 1. MrMax, Okonek (polnoc wlkp) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pooh Opublikowano 10 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 O niedobry Swiruradom 8) ! Niedobry! No jadę nad to nasze ukochane morze, to mój jedyny urlop w roku! I tak żal będzie suzi zostawić ale co zrobić? Buziaki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 10 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 BONIEK nie możesz miec za blisko to niesprawiedliwe :D :o do KONINA masz 46 km +/- 10 - coś trzeba wymyślec ;) (...)DOBRZE BONIEK gadasz jeziora sa - już ojciec mi wyłożył temat gdzie jakie ryby biorą nad ktore trzeba sie udacMam do Konina 30 km ;) Także niedaleko. A ryby tu biorą aż miło ;) kolega dal mi namiar na domki w Ślesinie kolo Konina- domki w osrodku Gwarek czy cos w podobie..Akurat w Ślesinie stoją domki mojego zakładu pracy, także mogę się dokładniej zorientować co i jak. Tylko, że we wakacje wszystko może być pozajmowane :/ Tak jeszcze myślałem gdzie imprezę by wcisnąć i wymyśliłem Jezioro Sulejowskie. Trochę bardziej na południe, ale ciągle praktycznie w centrum i świru miałby blisko z Radomia :P Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 10 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 świru to tak mało smigał bo prawka nie miał wiec teraz bedzie chciał nakrecic troche KM wiec odległośc nie robi różnicy - kasa sie znajdzie zawsze - coś sie wymyśli ojcu pomoże :D:] - i BEDZIE GIT MrMAX ma racje, zgadzam się z nim w 100% przecież chodzi oto żeby jazdy było duzo bo na tym chyba to polega ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zurek1976 Opublikowano 10 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 Hej!A ten środek to wyliczacie tez od zachodniej granicy? :D Tu tez masa GSów lata po różnych zlocikach. Może i dało by radę się przybujać :-) pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi