swiruradom Opublikowano 3 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2005 lars -namów panne agghie (was dwoje z wawy ) to moze jeszcze aga (pooh) dołączy bo sama chyba sie boi :notworthy: jechać :notworthy: WKLEJAM LISTE: LISTA uczestników ZLOTU w KROŚCIENKU dnia 8-10 lipca 1. BlankaP 2. swiruradom 3. Boniek 4. DrDredd 5. MariankA 6. ruff (nie na 100% - jak narazie) 7. Lars ( pół na pół) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrDredd Opublikowano 3 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2005 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agrzegorek Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 Co tam słychać Panie WR 0504 ?? :( Miłe, zaskakujące spotkanko u Pawła było, jeszcze do niego pewnie zajrze z łancuchem. To jak robimy motocyklom przeszczep??Co do zlotu to postaram sie przyjechać, dawno nie byłem na forum i zaplanowałem coś innego, ale może sie wyrwe z kumplem i jego dziewczyną na GSX-F'ie. Pozdro dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 Co tam słychać Panie WR 0504 ?? Miłe, zaskakujące spotkanko u Pawła było, jeszcze do niego pewnie zajrze z łancuchem. To jak robimy motocyklom przeszczep?? a ta "szeroka droga" nie była taka jaką sobie wyobraziłes na marszałkowskiej gleba byla - ale nie gorźna - juz wszytsko oki :( A co do zlotu to prosiłbym o określenie sie do m.w środy co i jak - musimy wiedzieć - ile miejsc potrzeba :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterDD Opublikowano 5 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 Siema :mrgreen: Dlugo mnie tu nie bylo, a to za sprawa sesji, nastepnie brak kompa i tym bardziej netu.Swiru dzieki za telefon :( A teraz konkrety co do mnie i bez owijania :Jestes z Sierakowic (60 km od Gdanska), czyli polnoc.Liczylem trase pilotem i wyszlo mi niespelna 600 km po linii prostej!Czyli ponad 700 km, jak nie wiecej, po normalnych trasach.Z tym sie wiaza problemy. Pierwszy i chyba najbardziej dobijajacy - kasa (1500 km, powiedzmy 5l/100 5lx15 - 75l x 4,10 gr => 300 zl.)Dodatkowo termin - zaczalem prace, rownez w sobote - niestety.Trzecia i ostatnia sprawa - sam z morza pod same gory nie pojade.Wybaczcie ,ale ponad 700 km to nie jest takie hop. Dajcie znac ,jak bedziecie robic cos bardziej w centrum, lub nad morzem.Wtedy wpadne, a przynajmniej bede sie starac, nawet wolne sobie zrobie :( Pozdr. i udanej imprezy w takim razie zycze :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrMax Opublikowano 5 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 MasterDD w pelni Cie rozumiem... na nastepny zlocik moze uda sie pojechac razem bo ja tez prawie z pomorza... tylko zeby bylo chociaz 500... bo jechac to przyjemnosc, ale tankowac... masakra :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi Opublikowano 5 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 Ja z takich samych powodów jak master nie zagoszczę na tym mini zlociku :(. Mimo to życzę udanej zabawy dla pozostałych.Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 5 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 Tak z ciekawości pytam. Kiedy będzie zamknięcie imprezy? Bo nie wiem czy brać wolne na poniedziałek. Przyjadę pewnie jakoś w piątek pod wieczór, bo kończę pracę o 6 rano także muszę jeszcze się wyspać porządnie :( Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruff. Opublikowano 5 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 No właśnie - jak wygląda "program" zlociku ??Bo nie wiem jak sie mam do tego ustawiać ??Bo mogę przyjechać na jedendzień i wrócić tego samego dnia (wersja oszczęniejsza) albo zostać tylko wtedy na ile (raczej myslałem o jednym noclegu). Choc nie ukrywam, że idea jednodniowego wypadu jest mi bliższa z uwagi na niższe koszty :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 5 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 Witam! Jeśli Wam nie wypali zlot GSików to ja zapraszam na zlot u PGRA "Goorka Party 2005" Możemy się spotkac w większym gronie a GSków tez będzie kilka więc śmiało wbijac się chłopaki i dziewczeta :mrgreen: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 5 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 Jeszcze jest OSTRÓW WIELKOPOLSKI - dzis dostalem info od PAWŁA M=T i wygląda to b.zachecaiąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blankaP Opublikowano 6 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 o ho, zaczyna się kombinowanie! Ale oglądałam prognozę pogody i nie wygląda to zachęcająco, szczerze mówiąc.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 6 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 Blanka trzeba byc twardym a nie mietkim :D Ja mam dzisiaj w planach zrobic 300km i niestety bede jechal w zimnie i w deszczu ale co zrobic to jest Polska nie Majorka i tak mamy lepiej niz np. w Irlandii :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 6 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 o ho' date=' zaczyna się kombinowanie! Ale oglądałam prognozę pogody i nie wygląda to zachęcająco, szczerze mówiąc....[/quote']Po rozmowie ze swirem doszlismy do wniosku, że jedziemy na Goorka Party do PGRa. Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marciolis Opublikowano 6 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 Witam, mnie również dawno tu nie było.Otóz 14 lipca mam obronę na PWR (ostatni mozxliwy termin lipcowy), teraz spręzam się i oddaję pracę i nei dam rady przyjechać...... :? Lipa wyszła, ale inaczej nie może być.Zyczę udanej imprezki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi