Preedom Opublikowano 7 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2005 Jak w temacie, interesuje mnie czym roznia sie owe silniki, w czym tkwi roznica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roman Opublikowano 9 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2005 czescznawca nie jestem ale moim zdnaiem nie ma roznicy, tzn np w niemczych osby ktore maja krotko prawo jazdy na motor nie moga posiadac silniejszych maszyn, stad salony montuja ograniczenie mocy. tak bylo przynajmniej w moim przypadku, kupilem wlanie VT 600 z niemiec z moca 34 koni, zawiozlem go do znajmoego i juz mam 39 koni :-) a silnika nie zmienialem, najlepiej zadzwon do serwisu hondy to dowiesz sie jakie roznice sa w silnikach w roczniku, ktory cie interesuje.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roman Opublikowano 9 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2005 czescznawca nie jestem ale moim zdnaiem nie ma roznicy, tzn np w niemczych osby ktore maja krotko prawo jazdy na motor nie moga posiadac silniejszych maszyn, stad salony montuja ograniczenie mocy. tak bylo przynajmniej w moim przypadku, kupilem wlanie VT 600 z niemiec z moca 34 koni, zawiozlem go do znajmoego i juz mam 39 koni :-) a silnika nie zmienialem, najlepiej zadzwon do serwisu hondy to dowiesz sie jakie roznice sa w silnikach w roczniku, ktory cie interesuje.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 9 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2005 Różnica brała się z coraz ostrzejszych norm czystości spalin. Po prostu silnik dławiono, żeby mniej truł :) . Myślę, że wystarczy pogrzebac w tłumiku i gaźniku i moto odzyska moc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Preedom Opublikowano 9 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2005 Zadzwonie do jakiegos serwisu, byloby dobrze gdyby problem tkwil w tlumikach, bo i tak chce kupic nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos_ Opublikowano 31 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 silnik powinien byc ten sam tyle ze moze byc zdlawiony lub tlumikami ruznic sie beda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golbik Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Ja polecam założyć puste wydechy do VT600 - jest naprawdę zauważalna różnica w mocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi