heniek128 Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 witam jak w temacie. Jedze cbr6oo street i chcialbym posmigac sobie z ludzmi z tych okolic. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chris Opublikowano 7 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2005 hej heniek128! Jestem z Polkowic. Pozdrowka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 7 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2005 to spoko. moglibysmy kiedys posmigac tylko nie wiem czy prędkości będa ci odpowiadac bo street jak wiadomo jest bez owiewek. A tak wogle to jestem teraz maksymalnie wk....ony bo pozyczylem moto i dostałem z powrotem ale niestety po szlifie. Po prostu mozna isc sie zabic. Mam nadzieje ze uda mi sie sciagnac kase na naprawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chris Opublikowano 9 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2005 wspolczucie. Ale pozyczanie moto to chyba nie najlepszy pomysl... W nastepny weekend jest zlot pod Lubinem. Jak pogoda dopisze, to zabieram zonke, i wio!!! Moze polecimy na dwie maszyny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 9 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2005 No moglibysmy poleciec w dwie maszyny. Ale jest pewien problem - nie wiem czy zdąże przygotowac moto przed wyjazdem na zlot. Mam krzywą kierownice blotnik popękany i polamane mocowanie owiewki z przodu oraz tlumik do wyrzucenia. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chris Opublikowano 10 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 tos poszalal... jak potrzebujesz jakichs gratow do naprawy, to daj znac- popytam. Zycze szybkiego uzdrowienia sprzetu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chris Opublikowano 10 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 tos poszalal... jak potrzebujesz jakichs gratow do naprawy, to daj znac- popytam. Zycze szybkiego uzdrowienia sprzetu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 10 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 pilnie potrzebuje tłumika. Dosyc malej dlugosci jesli wiesz kto ma do sprzedania to bylbym wdziedzny za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazek Opublikowano 10 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 W nastepny weekend jest zlot pod Lubinem. Jak pogoda dopisze, to zabieram zonke, i wio!!! Moze polecimy na dwie maszyny? jakieś bliższe inf na temat tego zlotu będe wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 11 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2005 tu masz podstawowe info http://pmann.webpark.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 11 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2005 kazek powiedz cos o tym zlocie ?? kiedy i gdzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazek Opublikowano 11 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2005 Mario 1810 link masz piętro wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi