Dc-Lx-Vi Opublikowano 20 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2003 Witam :!: Poszukuję informacji o wyżej wymienionym motocyklu... Chodzi mi o jego osiągi i ogólne wrażenia (jak ktoś miał ofkoz :) ) z jazdy tym motocyklem... Z góry dziękuję wszelkim odpowiadającym :D :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kac Opublikowano 21 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2003 Cześć. W ogóle coś takiego istnieje?. Przejrzałem wiele ogłoszeń ale nigdy nie spotkałem czegoś podobnego. Trafiały się co najwyżej XT 200 lub XT 250. Możliwe,że jest mowa o jakiejś stuningowanej wersji XT 200. Wobec tego powinieneś szukać informacji właśnie na jej temat.Pozdrowienia. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kac Opublikowano 21 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2003 Cześć. Faktycznie istnieje taki motocykl. Jest to nowa konstrukcja (bodajże z 2001 r.). Sprawdziłem w necie (chcesz się dowiedzieć więcej wejdź na Google). Silnik czterosuw OHC, 2 zawory. Moc 20 KM/8000 obr.Tarcze w obu kołach, zbiornik 10 litrów, ok. 110 kg masy. Siedzenie na 810 mm więc motocykl dla niewymagających (niewysokich), raczej uniwersalne przeznaczenie motocykla niż czyste enduro. Ogólnie ładnie się prezentuje.Pozdrowienia. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baklazan Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 a wie ktoś może jak się sprawuje w terenie ? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koks Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 tak istnieje takie moto yamaha xt 225 z dopiskiem serow. bardzo udane moto. czytalem o nim troche na angielskich stronach. w terenie ma tendencje do przegrzewania sie. zawiechy troche maja krotkie skoki na ostry teren. ale jako dual moto super. jeden z najnizszych siodel w enduro / dual maszyn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi