Lyku Opublikowano 4 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2005 WIE KTOŚ Z WAS SKĄD MOGE ŚCIĄGNĄC KSIĄZKE "MOTOROWERY ROMET"??????????JAK TAK TO PROSZE O PODANIE STRONY.DZIEKUJE :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neos Opublikowano 4 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2005 ja mam ta ksiazke ale niestety skaner padl :roll: tak to bym wsadzil gdzies na serwerek ;) a moze lepiej isc do sklepu i kupic???? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anarch Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 dokładnie, książka jest raczej tania i ogólnie dostępna, więc można się przejść i kupić, rozumiem gdyby to była książka wydana przed X lat i nie możnaby jej było nigdzie kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomason2 Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 Ja taką literature kupowałem tu --> http://www.wkl.com.pl/oferta.php?kd=1&dzial=1&id=120 Cytuj Honda CBR F4 99 http://www.cbrf4.blogspot.com - moja przygoda z motocyklem Honda CBR F4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 http://www.wkl.com.pl/oferta.php?kd=1&dzial=1&id=123 - a tę książkę ktoś czytał? Warta kupienia czy same ogólniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devil Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 Spróbuj ściągnąć na p2p (np. eMule, eDonkey) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neos Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 a tę książkę ktoś czytał? Warta kupienia czy same ogólniki? ja czytalem i sie bardzo przydala, duzo mi pomogla, mysle ze warto ja miec jesli nie jest sie mistrzem w mechanice ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Cz. Opublikowano 6 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2005 Książka fajna tylko, że dobiło mnie jedno zdanie ze strony 93:"W przypadku turystyki grupowej, na daleką trasę (np. międzynarodową) dobrze jest zabrać ze sobą samochód lub motocykl z przyczepą..."Fajnie.Wezmę ogarka do samochodu i zwiedzę Czechy z ogarkiem w aucie. :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 6 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2005 Ja za ta ksiazke (motorowery romet) dalem w tamtym roku 21zl, wiec nie jest to jakis kosmiczny wydatek. Z zakupem tez nie mialem wiekszego problemu - poszedlem do ksiegarni, akurat nie bylo, na drugi dzien sciagneli. Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi