tador2004 Opublikowano 4 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2005 Cześć.Koledzy mając na uwadze Wild Stara z 2000r i jego przebieg 35 tys. km , powiedzcie co w nim może psuć się . Wiem że to pytanie dosyć ogólne , ale chciałem wiedzieć na co mam zwracać uwagę przy dalszej eksploatacji . Jak jest to możliwe proszę o odpowiedzi kolegów co naprawiają ten sprzęt lub po prostu nim poruszają się po drogach .Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 4 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2005 Na wszelki wypadek wymiana oleju z filtrem, luzy zaworowe( czy wildstar ma hydraulike w rozrzadzie??), sprawdzenie czy moto prosto jedzie i nie ma zgrzytow w silniku i mozna jezdzic. Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśnia Pawel Opublikowano 4 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2005 30 000 to prawie nowy motocykl wiec jedyne co sie konczy to materialy eksploatacyjne ,sprawdz czy nie jest krzywy i czy nie ma czegos polamanego ,silnik ma sobie szumiec a nie klekotac no i ladnie musi sie wkrecac na obroty no doslownie zegareczek ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worriot Opublikowano 4 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2005 Przy tym przebiegu bedziesz musial pomyslec o wymianie pasa napedowego. Podobno wytrzymuje do 40 tys. km. A to dosc powazny wydatek- ponad 1000 zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi