hormon Opublikowano 2 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2005 Siemnako szukam info na temat tych zawodow ktore na dnaich maja byc organizowane w glogowie niestety nic nie znlalazelm w necie na ten temat .Kiedys podobny temat istanil ale widocznie zostal skasowany . Czekam na info . Mozecie mi powiedziec jescze przy jakiej ulicy znajduje sie ten tor i kiedy dokladnie odbywaja sie te zawody 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceTree Opublikowano 2 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2005 8 maja (niedziela) godz. 13, wstęp prawdopodobnie darmowy. Dzień wcześniej też coś będzie ale główna impreza w niedzielę.Do Głogowa będziesz chyba wjeżdżał od strony Leszna-za różowym mostem jest rondo na którym będą już drogowskazy na motocross. A jakbyś się zgubił to pytaj o "Górków". Jedziesz samochodem czy motocyklem? Dopisane: znalazłem plakat w necie :lol: [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 2 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2005 stary wielkie dzieki, jade samochodem bo 52 km dla mojego Śruta ktory sie zle ostatnio czuje to troche duzo ;) Oby Pogoda Dopisala bo nieche znowu dostawac kulami blota które wylatuja spod kół :):) 8) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceTree Opublikowano 2 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2005 Aha wstęp jednak kosztuje, ok. 10złAle teren jest tak duży że na pewno nie będzie ogrodzony, także będzie można się też wbić nie płacąc (oczywiście zachęcam do wsparcia finansowego głogowskiego automobilklubu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 2 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2005 Wiesz na takich zawodach zawsze staram sie wspeirac kluby bo jeden klub We wschowie z tego co wiem upadł ;) A taki świetny tor tam jest :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceTree Opublikowano 8 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2005 Mistrzem Europy w klasie 250ccm (nie wiem czemu 250 bo były tylko 2 motocykle o tej pojemności :lol: ) został Maciej Zdunek ;) W drugim biegu na ostatnich 2 okrążeniach awansował z 4 miejsca na 2, a na ostatnich 30m wyprzedził Ukrainca (zapomniałem jego nazwiska).Szkoda że pogoda była taka ch*j**a bo odwołali pokaz freestyle'u, ale wygrana Polaka się liczy najbardziej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 9 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2005 Ja niestety nie jechalem :roll: U mnie lało jak scebra . A u was w ogóle padało ?? Pozdro moze masz jakies foteczki , A i ps nie orientujesz sie kiedy beda jakies nastepne zawody na Głogowskim torze ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceTree Opublikowano 9 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2005 Pogoda była straszna, co chwila padało, ale wyszedłem z domu żeby chociaż drugi bieg zobaczyć, zaczęło lać dopiero jak się skończyły zawody. Wynik, zdjęcia itp na http://www.glogow.info.pl/motocross/ME2005/wyniki.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatriX Opublikowano 10 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 No niestety Kubuś nie byliśmy .. Ale bedzie tor koło nas to pośmigamy :D:D POZDRO !!! :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi