kauczukeve Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 mam problem z motorynką zrobiłem remont sionik wymieniłem łozyska kilka zębatrk w środku , simerindu na wale itp . niechce mi pamlis . niewiem czego .. iskra jest pewnie cos z gaxnikiem powiezdzie jak go wyregulowac bo juz sam niewiem meczyłem sie przy tym ze 2 godziny i nic :/moze to niegaxnik :/ POMOCY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paho Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 a może zapłon byś przypadkiem przejżał:>?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opu Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 zle ustawoiony zapłon i pewnie rpzerywacz tez a załoze sie na 100% ze oto chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kauczukeve Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2005 a jak ustawic ten zapłon przerywacz to 0,3 w gornym polozeniu tłoka a zapłon ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opu Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2005 przerywacz 0.30 mm ale nie w górnym polozeniu tloka tylko w momencie kiedy przerywacz jest rozwarty!!! a zapłon ma byc tak ustawiony ze przed górnym punktem tłoka dokładnie 0,27mm ma sie otwierac przerywacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi