Gość Occult Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Siema, Po ostaniej wymianie całego sprzęgła dzieje się coś niedobrego :? Po wlączeniu silnika, który przestal np. całą nockę i próbie właczenie pierwszego biegu objaw jest taki, że nie mam sprzęgła. Czyli przy zapięciu pierwszego biegu motocykl mi gaśnie albo zaczyna powli ciągnąć do przodu 8O Tak się dzieje przez chwilę ... następnie sprzęgło zaczyna pracować normalnie i bez zadnego problemu jedynkę można zapiąć Dodam jeszcze, że sprzęgło (tarcze+sprężyny) wymieniał mechanik w serwisie i nie ma pojęcia o tym dlaczego tak się dzieje :roll: Mówiąc szczerze pierwsza myśl, która mi przychodzi do głowy to sklejające się tarcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Tarcze się sklejają, często tak się dzieje po wymianie. Po jakimś czasie, po lekkim starciu (czytaj ułożeniu) okładzin wszystko powinno być OK. Pozdro, Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ketchupvfr Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2005 hi, hi niedawno o tym pisałem, więc czasem warto zaglądnąć do archiwum, wymieniłem tarcze, sprężyny, przekłądki i olej( :buttrock: ) i miałem niezłą jazdę, ale z 100 na 100 jest coraz lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Ok, Chopy W takim razie dam sobie na looz i czekam na poprawę. Wziąłem głęboki oddech i policzyłem do 10 :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Ehhh ci histeryzujący gogusie z East Coast .......... Bo u nas chopy na Ist Kołst jest czarna muzyka, stuff and beer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi