korzyb Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Mam pytanie czy kupowal ktos kolanko do m10 ze sklepu skuterdebica?? Jest dobrej jakosci?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartekk Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Może ja trafiłem na jakies lewe ale moje odrazu sfioletiowiało i niekiel przy głowicy odlazł. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzyb Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 zamierzam kupic kolanko ale bez chromu. Bo niechromiowany tłumik nie pasuje do chromowanego kolanka:D chyba! :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m67 Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Najlepiej oczywiście kupić bez chromu i samemu je dokończyć. Ja miałem pochromowane od razu i żałuję. Dałbym do chromowania do Poznania i chromu byłoby aż grubo, a tu było tyle co kot napłakał. A kolanko od Hartmana. Apropo Skutera, to naprawdę porządna firma, Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzyb Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 wiem ze porzadna, ale trzeba czekac dlugo na zamowiony towar. Ja zamowilem stopke od biegow do junaka i dopiero dzisiaj mi przyszla, a zamowienie zlozylem 17 kwietnia :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 powiem tak, akurat temat stopki do biegow przerabialem i to chyba jest najgorsza rzecz jaka sprzedaja 8O jak to zobaczylem to sie przerazilem ze taki zgiety w polowie pret mozna uwazac za stopke zmiany biegow do Junaka, oryginalana byla eleganckim lukiem wygieta a ta wspolczesna podroba to pozal sie Boze.....:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzyb Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2005 wczoraj przyszka mi stopka, no w sumie za 2 tyg. czekania to nawet fajna jest i jak sie blyszczy :buttrock: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voti Opublikowano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2005 Witam Potrzebuje właśnie takie kolanko do wfm-ki niechromowane Czy ktoś znalazł sklep z tą częścią??PomóżciePozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mundy Opublikowano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2005 Nie lepiej w miare zachowane ,oryginalne pochromować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voti Opublikowano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2005 Mundy oryginalne jest powygniane i ma bardzo duże wgniecenia i porysowania. szkoda gadać jak to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sosna Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 Potrzebuje właśnie takie kolanko do wfm-ki niechromowane Witam' date='http://www.skuterdebica.hg.pl/ posaiadają części do wfm -ki z silnikiem M06 - patrz wfm, z silnikiem S32 - patrz shlpozdro ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi