Andon13 Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 no co Ty nie bije plci slabszej Te Ptaszyna a ty co tak kozaczysz? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 oj boj sie chlopie sowjego plecaczka!!!jak ona juz obcych facetow gotowa jest "prac" to co biedzie z toba!!?? :twisted: 8) :( btw. to do zobaczenia na zaspie rozumiem??!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PTASZYNA Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 jak ona juz obcych facetow gotowa jest "prac" to co biedzie z toba!!?? przeciez zdecudowanie napisalam' date=' że z mojej strony nic Ci nie groźi..... Ja bym nawet muchy nie skrzywdziła :) Te Ptaszyna a ty co tak kozaczysz? Bo lubię :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 oj boj sie chlopie sowjego plecaczka!!!Nie taka kobieta straszna jak sie umaluje :( to do zobaczenia na zaspie rozumiem??!! Do zobaczyska. W przyszła srode juz powinienem byc :) razem z moim plecaczkiem :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PTASZYNA Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 mirek-b12 napisał:to do zobaczenia na zaspie rozumiem??!! Do zobaczyska. W przyszła srode juz powinienem byc razem z moim plecaczkiem No to ja bede razem z moim kierowca :) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nika Opublikowano 16 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 eh lipa na tych targach , grupa `z 3miastawogóle niebyła zorganizowana :!: nic sie niedziało :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 17 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2005 Organizacja nie byla dobra, ale same targi jako targi nie byly zle :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek9 Opublikowano 17 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2005 eh lipa na tych targach ' date=' grupa `z 3miastawogóle niebyła zorganizowana :!: nic sie niedziało :!:[/quote']Jak to nie...do dzisiaj jeszcze czuje tą imprezę co była po targach. Nie radzę pić ze Szramerem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PTASZYNA Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 Jak to nie...no to Ty dziecko szcęścia jesteś, że aż tak dobrze sie bawiłeś ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 No to ja bede razem z moim kierowca Razz no ja cos slepy jestem ;) bo was nie bylo :P albo ja bylem za pozno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PTASZYNA Opublikowano 19 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2005 no ja cos slepy jestem bo was nie bylo albo ja bylem za pozno...Niestety, po pierwsze to dopiero w sobote jedziemy do idacho po motor, a i tak o tej porze jestesmy jeszcze w pracy ;) Mamy nadzieje,że już w nastepną środe się pojawimy, chociaż napewno nie wczesniej niż o 19 :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi