miklass Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 witam serdecznie! Kilka dni temu stałem sie posiadaczem vulcana. Motorek jest w dobrym stanie, sprowadzony z holandii, 85 rok I rej 92. Pojemność 700, czarny silnik. Prosze o jakieś ciekawe informacje i porady. ps. nigdzie w necie nieznalazłem jeszcze vn z czarnym silnikiem :lol: , jednego widziałem na żywo i to wszystko, jeśli ktoś wie coś na ten temat prosze o oświecenie mnie pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worriot Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Gratuluje zakupu! To fajna i zwawa maszynka, ale cierpi na jedna przypadlosc- slabe hamulce(pomimo dwoch tarcz). polecam ci wymiane starych, gumowych przewodow hamulcowych na nowe w stalowym oplocie. Hamulec sie wzmocni, a i estetyka sie polepszy( tym bardziej jak zmienisz przewod hydraulicznego sprzegla- mozna kupic chromowane koncowki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viragi Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Witajcie !Zastanawiam się dlaczego Kolega Wariat napisała że słabą strona Vulcana 700 sa słabe chamulce ? Miałem przyjeność jeżdzić jeden sezon 750-ka , przejechałem 5 tys km. i nie moge złego słowa powiedzies na chamulce. Zgadza sie że4 tylni jest raczej pomocniczy, ale dwie tarcze z przodu w zupełnosci wystarczą, Vulcan to chopper a nie R1 czy inna szlifierka. Co do mojej opini o tym sprzęcie to naprawdę bardzo dopracowany konstrukcyjnie i stylistycznie, po sprzedazy dowiedziałem sie że jest trochę zbyt skomplikowany / drogie naprawy/ ale jesli jeżdzi to jeżdzi dobrze i cieszy zrywnoscią , poręcznoscia , niewiele pali /mój w trasie w 5-ce sie miescił/ Pozdrawiam wylewnie Viragi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viragi Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Sorry !!! przekręciłem Nicka - Kolega Warriot - Sorry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worriot Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2005 nie masz przypadkiem problemu ze wzrokiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi