korzyb Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 w sumie to bym chcial pomalowac tylko bak bo narazie kasiury nie mam:D Ale sam sie pobawie, tylko ile to mnie moze wyniesc?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2005 takie pytanie to powinienes zadac w sklepie lakierniczym, pytajac poprosze o najtanszy "spraj" w wybranym przez siebie kolorze....:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misza Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Ja niedawno malowalem bak i zaplacilem za to okolo 300 pln. Z tym ze cena glownie podyktowana byla ceną faqrby i lakieru bezbarwnego + szpachla. W sumie facet za robote nie wziął za dużo.PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 w sumie to bym chcial pomalowac tylko bak bo narazie kasiury nie mam:D Ale sam sie pobawie, tylko ile to mnie moze wyniesc?? na malowanie kasy ci brakuje ale za to na rozrusznik masz.....:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzyb Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2005 jaki rozrusznik ?? to pytanie to tak o zadalem:) nawet mi sie nie sni zeby do Junaka wstawic rozrusznik :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi