Strzalek Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2005 pokazy FMX na wysokim poziomie.Wiesz może kto skakał?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2005 no Ogłaza przeciez, chyba nikt inny w Polsce nie skacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 1 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2005 MICHAŁ SZUSER WYCOFAŁ SIĘ Lider klasyfikacji Mistrzostw Europy, Michał Szuster nie wystartował. Wczoraj na jednej z prób zaczepił dłonia o dróążek wyznaczający trasę próby. Podejrzewa, że złamał którąś z kości prawej dłoni. Nie jest w stanie operować manetką gazu i dźwignią hamulca. - Nie ma sensu jechać , nawet powoli i ryzkować, że kontuzja pogłębi się - mówi - Najważniejsze są dla mnie Mistrzostwa Świata, za dwa tygodnie muszę być sprawny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 1 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2005 no Ogłaza przeciez' date=' chyba nikt inny w Polsce nie skacze[/quote']To wiem ale myslałem że jak to sa mistrzostwa Ewuropy to moze ktos z zagranicy też dawał pokaz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maestro76 Opublikowano 1 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2005 http://www.bikepics.com/pictures/344234/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aramis1986 Opublikowano 1 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2005 Czy ma ktoś więcej fotek? Chętnie bym obejrzał, bo niestety nie byłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi