mirek-b12 Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 ok to jestesmy umowieni na sobote....do borska z wami pojade na pewno... ale dalej to juz raczej nie planuje.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek9 Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zbiera się brygada do wyjazdu w sobotę o 9-ej spod chałupy MłodegoVFR. W związku z tym, że nie wszyscy wiedzą gdzie tego przybytku rozkoszy szukać to proponuję np o 9.00 się spotkać na parkingu pod auchanem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 jestem za... moze tez mala lista tych co sie zdeklarowali...nie chcialbym jechac sam tylko dlatego ze paczka wyjedzie 5 min wczesniej albo ja sie spoznie z 5 minut.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zbiera się brygada do wyjazdu w sobotę o 9-ej spod chałupy MłodegoVFR. W związku z tym, że nie wszyscy wiedzą gdzie tego przybytku rozkoszy szukać to proponuję np o 9.00 się spotkać na parkingu pod auchanem. pasi mozliwe, ze na borsk poleci jeszcze Bartek na zygzaku. w sumie ma zakaz - rehabilitacja po operacji, ale nie wytrzymal i juz jezdzi :mrgreen: z ukaszem za to w piatek lecimy kupowac sprzeta, ale on nie pojedzie niezaleznie od zakupu, bo ma splyw kajakowy 8O :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 no kurde!! wez wytlumacz ukaszowi ze kajaki to niebezpieczna sprawa!!! jeszcze sie chloapk utopi.. a tak by sobie bezpiecznym motocyklem z nami pojacha...chociaz jak nie chce... a kupi sprzeta.. to moze niech siostrze da..ona pewnie by z nami pojechala :buttrock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 no kurde!! wez wytlumacz ukaszowi ze kajaki to niebezpieczna sprawa!!! jeszcze sie chloapk utopi.. a tak by sobie bezpiecznym motocyklem z nami pojacha... chociaz jak nie chce... a kupi sprzeta.. to moze niech siostrze da..ona pewnie by z nami pojechala za to dla nas niebezpieczna sprawa, kiedy Ukasz bedzie jechal na moto - uczestnicy Mielna 2004 wiedza o co chodzi :mrgreen: siora natomiast ma tendecje do urywania dziwnych niepotrzebnych rzeczy w moto, jak np. klamka sprzegla :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyżak Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2005 a to ja tez jade jak zdaze, do zobaczenia :buttrock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2005 siora natomiast ma tendecje do urywania dziwnych niepotrzebnych rzeczy w moto, jak np. klamka sprzegla :mrgreen: :buttrock: no o tym nie slyszalem :( no zdecydopwanie to rzecz zbedna!! tylko dodatkowy balast!!! ;) lol ... :) 8O :? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2005 a to ja tez jade jak zdaze, do zobaczenia :buttrock: zdazysz zdazysz....:)jutro razem wyjedziemy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2005 siora natomiast ma tendecje do urywania dziwnych niepotrzebnych rzeczy w moto, jak np. klamka sprzegla :mrgreen: :buttrock: no o tym nie slyszalem :( no zdecydopwanie to rzecz zbedna!! tylko dodatkowy balast!!! ;) lol ... :) 8O :? :P Ty podobno też masz zwyczaj pozbywania się balastu z motocykla, np. ruszając spod świateł :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2005 to byl nieszczesliwy wypadek !!!!! :!: :!: :!: :twisted: do niczego si enie przyznam :!: ps.ale za to teraz trzyma sie mnie mocno :buttrock: :) jednak takie rzeczy ucza czegos pozytecznego ;)ps.2 a kto o tym rozgadal !!??przyznac sie!! kurde no...a moze ze 3 kumpli o tym wiedzialo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Chyba w Borsku jest faktycznie dobra impreza...Dzis przez moje miasteczko jechala masa szlifierek, wszystko w kierunku Wdzydz. A ja jutro z samego ranca na Pozann uderzam :? Ale tam tez bedzie dobra imprezka(a nawet mysle ze lepsza :buttrock: ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2005 impreza byla dobra, dobre sprzety, jezdzcy wytrenowani, lotniska w pip, moj plecaczek dosiadl VFR pierwszy raz w zyciu (ze mna jako plecaczkiem ;) ) i wycial pelne 100km/h bez stracha :mrgreen: - zuch dziewczynka (ja bylem zes*any o zdrowie obu kobitek :) ) po jakims czasie stwierdzilismy, ze szkoda tracic pogody na ogladanie popisow i z Kicerem i Bartkiem polecielismy w traske. jak to na kaszubach bylo miodzio i zamykanie opon, jak sie dalo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiceR Opublikowano 1 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2005 ... i spychanie jakichs zielonych vento na pobocze... Impreza faktycznie ciekawa, chociaz mysle, ze dopiero zaczelo sie dziac po poludniu. A co do jazdy po Kaszubach to wszystko OK poza tym cholernym zwirem na co drugim zakrecie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 1 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2005 ... i spychanie jakichs zielonych vento na pobocze...dzizes, faktycznie raz zepchnalem babke jadac na czolowke, ale wg, mnie tam w pizdu zapasu. przynajmniej bedzie miala co w domu opowiadac :mrgreen: powiedz lepiej cwaniaku, jak prawie katapultowales swojego plecaczka ;) :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi