Astarte Opublikowano 17 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2005 I znowu jakieś sprośne rzeczy mu tam nabazgracie i biedaczek nie będzie mógł obnosić się z gipsem na widoku :( Zastanów się jeszcze Mishel zanim wstąpisz w to siedlisko zła i złych mocy :) pzdr @starte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishel Opublikowano 17 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2005 Zastanaiam się i to baaaaardzo :twisted: Tylko niestety obecnie do nich nie zawitam, bo jestem u siebie w mieście... :) Ale jak wróce do wrocka, to trzeba na jakiegos browarka wyskoczyć i to obowiązkowo :( Jutro napiszę relacje z pobytu w szpitalu i moją motocyklową przyszłość... pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 17 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2005 MIshel pało nawet nie mów że Cie na juvenaliach nie bedzie... :( JUVENALIA JUVENALIA KTO NIE PIJE TEN KANALIA :!: :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishel Opublikowano 17 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2005 PGR, jak wróce do Wrocka, to nadrobimy :twisted: :twisted: :twisted: Przyjde do was z flaszeczką i niech któryś odmówi, jak ostatnio :) to bedzie gorzej niż ja wyglądał :twisted: pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sandrasf Opublikowano 17 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2005 No tak tu się ludki o Ciebie martwią o ty chlac się umawiasz :twisted: no nie ładnie :) ..... taa czemu ja tu wszesniej nie zajrzałam Kuruj się kuruj aaaa i nadrabiaj :( Pozdrawiam :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DzikoExtrem Opublikowano 17 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2005 Wspolczuje tak przykrego doswiadczenia i zycze szypkiego powrotu do zdrowia i na droge!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cotlet Opublikowano 17 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2005 Przyjde do was z flaszeczką i niech któryś odmówi' date=' jak ostatnio Banghead to bedzie gorzej niż ja wyglądał Twisted Evil [/quote'] Tak se mysle ze nie bedzie zadnych sprzeciwow z**bie! :twisted: Boje sie tylko ze ta jedna zapoczatkuje kolejny "wrc pub's tour" :mrgreen: Trzym sie tam Kawalerze i wracaj do nas szybko! :twisted: Pzdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 17 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2005 No no mishel spoko cotlet zawsze tak mówi a potem jak zwykle zostaniemy sami przy 0,7.... ale co to dla nas :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cotlet Opublikowano 17 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2005 No no mishel spoko cotlet zawsze tak mówi a potem jak zwykle zostaniemy sami przy 0' date='7.... ale co to dla nas Flesje[/quote'] sssij :) :mrgreen: :arrow: :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 Nastepnym razem posypiuą się ostrzeżenia za czat. Zeby nie było że nie mówiłem :twisted: Pozdro, Pawel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi