sandrasf Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2005 PGR napisał : Nic sie nie martwcie my się mishelem zaopiekujemy.... Oj no to teraz się dopiero zmartwiłam :P A jak zobaczyłam Twój opis na gg to mnie taki strach obleciał....zdrowiej i uważaj na Siebie , Wszyscy uwazajcie bo to chwila jest..dzieki Bogu że jestes "prawie" cały...Zdrowiej szybko ;) :P Pozdrawiam serdecznieSandra :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warrior.gwe Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Szybkiego powrotu do zdrowia. Jak masz taką ekipę wsparcia to z moto sobie szybko poradzisz. A tak na marginesie, to większość dzwonków to chwila dekoncentracji. Nigdy nic samo się ne dzieje. ;) PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishel Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Witam ponownie :? Dowiedziałem się właśnie, że mnie źle poskładali w szpitalu...Na dniach czeka mnie operacyjne składanie ręki... :D :D No to napewno mam już po sezonie... Za nieuwage(bądź głupote, jak kto woli) się niestety płaci :P ;) ;) Uważajcie na drogach i do zobaczenia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishel Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Witam ponownie :? Dowiedziałem się właśnie, że mnie źle poskładali w szpitalu...Na dniach czeka mnie operacyjne składanie ręki... :D :D No to napewno mam już po sezonie... Za nieuwage(bądź głupote, jak kto woli) się niestety płaci :P ;) ;) Uważajcie na drogach i do zobaczenia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishel Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Sorry, za dubel... coś się z kompem dzieje... prosze o usunięcie kopii pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Echhh współczuje Ci. Kumpel z Bogatyni w piątek miał małego dzwona, dziadek w 'szampanówkach' Skodą wymusił pierszeństwo. O tyle dobrze że kumpel nie przydzwonił centralnie tylko zachaczył podnóżkiem w okolicach reflektora. Wynik: prawa łydka złamana w dwóch miejscach (mieli wczoraj składać), moto do remontu, dziadek zwiał :twisted: ale został przez Straż Graniczną złapany. :D pieprzone dziadki w Skodach, tylko kapelusza mu brakowało :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 O tych starych gnojach to nawet mi nie mów, przynajmniej by został na miejscu i zadzwonił po pogotowie a nie zd...ł z miejsca wypadku... MIshel qrde niedobre wiesci... Jestesmy z Tobą, wpadnij jak już będzie po.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Witam,dobrze że nic poważniejszego sie nie stalo, bo z tyłu to naprawdę źle wyglądało :? (na dodatek jeszcze ja musiałam lawirować coby go nie przejechać).A moto naprawdę szkolone, pięknie położyło się na barierkę i tak przeszlifowało pare metrów (iskry leciały jak trza), a mishel zrobił kilka ładnych koziołków i z wielkim guzem zatrzymał się na środku dwupasmówki. ps. twardziel z niego - mówił że nic mu nie jest i karetka nie jest potrzebna :D ps2. z paszą pozazdrośclismy mu troszkę i tydzień później też zaliczyliśmy szlifa, ale motocykle chyba szkolone były w jednym ośrodku :twisted: (obyło się bez strat w sprzęcie i w ludziach) pzdr i wracaj szybko na szlak@starte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 co ci mozna pwiedziec zdrowiej jak najszybciej i oby cie wkoncu dobrze poskladali...... Ja juz drugi raz w tym roku mam lape w gipsie tylko to lzejsze zlamania i z przygod nie z moto....od 5 maja zaczynma sezon..... KURUJ SIE Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Witam Szkoda że sie rozwaliłeś i swój sprzęt pewnie jeszcze polatasz choć na koniec sezonu. Ludziska apeluje o ostrożność uważajcie na siebie jeszcze sie sezon nie zaczoł i juz kilku z nas połamanych. Szacunek dla kolesiów co Cie zbierali. Pozdrawiam 8) UWAŻAJCIE NA SIEBIE I OCZY SZEROKO OTWARTE 8O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawolffu Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Szybkiego powrotu do zdrowka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 MIshel jak tam ?? Łapa już złożona czy jeszcze czekasz :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishel Opublikowano 16 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 Witam:)Wczoraj zostałem wypuszczony ze szpitala... ;) ;) :) :) :) :) Po przebyciu jedynych 5 operacji (okolo 25 szwów) musze ponosic gips jakies 6 tygodni ;) Pełen opis dam później pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 Kuruj się Mishel kuruj... trza jeszcze w tym sezonie pojeździć :) Myślę, że powinieneś się jeszcze załapać na ładną pogodę, przeca twarda z ciebie bestyja :twisted: Trzymam kciuki cobyś szybko do zdrowia powrócił 8) pzdr @starte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 No to szmato zgłaszaj się szybko do nas po nowe podpisy na nowej pokrywce gipsowej a w środe :) :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi