Gepardek Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=48685587 Co sądzicie?Taki (w głównej mierze, to chyba i tak będzie supermoto) czy lepiej enduro tornado? albo moze jeszcze cos innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 mi sie ten kask podoba :Pale chyba za bardzo ci nie doradze bo nie znam się na tym zbytnio ;) Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gepardek Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 No właśnie mnie też się podoba ;) A szukam czegoś takiego, żeby mi nie padało do środka :P A na Airoha Tygera mnie nie stać :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Doświadczeni wyjadacze dróg powinni ci tu pomóc ;) Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi