Darek... Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Witam .Wczoraj zaliczyłem glebe na swoim intruzie.Mam pożdzierany lewy bok tłumika,amortyzator ,a najgorsze jest to że rant tylnej felgi wydzwonił w krawężnik .Felga z jednej strony straciła swój ksztaut.ale koło nie bije .Jechałem jest ok.mam pytanie jak ściąga sie koło z wałkiem kardana i czy idzie coś z felgom zrobić .Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JRK Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Jak już wyciągniesz felge, to poszukaj (np. w Książce Telefonicznej lub Panoramie Firm) punktów gdzie sprzedają felgi samochodowe, tam zazwyczaj też jest prostowanie i malowanie. Robią to raczej nie drogo. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Ja znam takjie warsztaty ale w moich okolicach... Jesli wgniecenie jest niewielkie to w granicach 50 zł powinna sie sprawa z felgą zamknąc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embe Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Felga musi być prostowana w zakładzie zajmujcym się felgami motocyklowymi. Przerabiałem to ponad rok temu. Jeśli jest aluminiowa, dobrze by było, gdyby wyprosotwać ją na gorąco. W-wa taka przyjemność kosztowała 110 PLN. Wgniecenie było niemal niewidoczne - powolutku schodziło jedynie powietrze. Z felgami stalowymi jest "podobno" nieco łatwiej. Dla wszystkich zainteresowanych: http://felgi.webpark.pl/ Mojąfelgę prostowałem w tym zakładzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi